Hajas Fodrász Szalonok
panaszok-Hajas Fodrász Szalonok - Logo

Hajas Fodrász ...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.28 07:38
A nádor utcai Hajas szalonban időpontra érkeztem reggel. Én lettem volna az első 7 órakor. Azt az informaciót kaptam, hogy 5 perc és jön a fodrász csak Dabasról jön, de nyugodjak meg majd behozza a lemaradást a vágásban??? Fél óra várakozás után meguntam és eljöttem. Ennyi pénzért egyrészt pofátlanság az ember idejével szórakozni, másrészt még el is ismerni, hogy cserébe majd felületes gyors munkát végez. Hajas jobban megválogathatná a stábját és aki meg Dabasról jár az keljen fel időben vagy ne vállaljon reggeli időpontot. Engem elveszítettek.

  2019.05.07 15:10
Nagyon drága hely, de úgy belenyírtak a hajamba, mintha véletlenül megszaladt volna a gép.. :D Nem örülök, hogy egy rossz hajvágásra ennyit költöttem. Még szerencse, hogy gyorsan nő a hajam. Az árát pedig ilyen indokkal hogy kéred vissza?

Hajas Fodrász Szalonok Márkáról

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaik évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmájuk minden területét érintve foglalkoznak a hajvágás, hajfestés, tartós hullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával. A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat, vendégeik egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítik el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre ők minimum egy órát szánnak.

A Panaszok.com segítségével a Hajas Fodrász Szalonok felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.