Hair-Club
panaszok-Hair-Club - Logo

Hair-Club

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.31 13:51
Fodrász ügyben tagadhatatlanul életem egyik legrosszabb döntése volt. Hátközépig érő, vékony szálú, göndör hajam van, frufru épp növesztés alatt. Annyit kértem hogy NE vágjon frufrut és NE vékonyítsa el a végét. Ebből egyik sem sikerült. Olyan iszonyú hajat vágott, h nem tudom leírni! A gyönyörű hosszú hajam, az évekig tartó növesztés egy szempillantás alatt lett oda.

  2019.05.07 15:12
Egy hónapja jártunk itt, előre foglalt időpontra. Én csak elkísértem a barátnőmet, Nagyon elrontották a haját, tiszta széna lett a szőkítés után. Szerintem nagyon felelőtlenül festették neki. Most kezelhetetlen és otthon nekem zokogott. Később kisárgult, de nem mer szőkítős sampont használni, mert az is nagyon szárít. Sötétbarnáról szőkére és egy festés alatt. Hol élnek ezek? Nem normális, ezt fokozatosan kellett volna szőkíteni.

  2019.04.15 10:44
Az a tipikus érzés, mikor elmész a fodrászhoz és mutatsz neki egy képet az elképzelésedről, ő megvágja, de teljesen az ellenkezőjére. De te nem mersz szólni, mert a pillanat sokkjában élsz. Életembe így még nem rontották el a hajam.