Hair Zone
panaszok-Hair Zone - Logo

Hair Zone

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.16 12:17
Én elég csalódottan jöttem el, nem azt a frizurát kaptam, amit szerettem volna eredetileg. A szín még rendben volt, de a forma nagyon nem. Így még sosem szedték meg a hajam. Iszonyú vékony lett.

Hair Zone Márkáról

A Hair-Zone fodrász szalon Budapest belvárosában a Duna bal partján található. Szalonjukba belépve a könnyed elegancia körülöleli, átformálja, miközben a napi gondok a küszöbön kívül maradnak. Várakozás közben kényelmes fotelekben egy kávé vagy egy tea mellett kikapcsolódhat. Kilépve az ajtón új frizurája egy új kezdet ígéretét hordozza magában. A Panaszok.com segítségével a Hair Zone felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit látogatása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.