Hair Shop
panaszok-Hair Shop - Logo

Hair Shop

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.13 14:37
T. Hair shop. A tegnapi nap folyamán igénybevettem szolgáltatásukat, egy festés/ vágás/ szárítás erejéig, a Corvin plázában található üzletükben.A végeredménnyel maximálisan meg voltam elégedve. Viszont engedtessék meg, hogy megjegyezzem. Volt ott egy férfi alkalmazottjuk, aki miközben én a festékkel a hajamon várakoztam, minősíthetetlen stílusban és hangnemben nyilvánult meg! Igaz, nem volt a mondandójának konkrét megszemélyesítése. Viszont az elégedetlenségének tán nem a vendégek előtt kéne történnie.Roppant kellemetlenül éreztem magam egyetemben a többi várakozóval. Ez egy olyan érzetet generált bennem, hogy eltekintenék a továbbiakban az önök üzletének látogatásától. Üdv: Anikó

  2020.03.13 10:29
A bejelentkezés nélküli helyeken természetesen van várakozási idő, de reggeli órában érkeztem, és így is várnom kellett egy fél órát, mert a fodrászok egymással, illetve a recepcióssal beszélgettek.