Hachapuri
panaszok-Hachapuri - Logo

Hachapuri

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.05 22:50
Nagyon szeretem a grúz konyha ételeit, ám ebben az étteremben komoly szellőzési probléma merül fel. Vacsora után mindig le kell venni a ruhát, hogy kimossuk. Néha a szemünk is ég a bent lévő füsttől. Zsúfolt volt az asztalunk és Finom bort ittunk, finom ételek mellé , de a füstprobléma egy nagy-nagy probléma. Időről időre kinyitják a főajtót, és megpróbálnak szellőztetni, de mivel tél van így borzasztó hideg jön be, nagyon fáztunk.  Ezen sürgősen változtatni kellene, mert ez egy idióta megoldás. Teljesen elveszti az étterem az élvezeti értékét. 

  2020.01.03 22:59
Most először mentem az étterembe, Én nagyon szeretem a Georgian konyhát és az ételek nagyon finomak is voltak, de állt a füst az étteremben. Annyira, hogy még a szememet is csípte. Annak ellenére, hogy kinyitották az ajtót is, csak a hideg jött be. Amikor kimentem a helyiségből a ruhám és a hajam teljesen átvette ezt a füstös szagot.

  2019.12.16 10:01
A barátaimmal beültünk vacsorázni ide, mert nagyon sok jót hallottunk az étteremről. Az étterem nagyon jó volt, az ételek finomak voltak és a pincér is nagyon kedves, viszont nagyon kellemetlen volt, hogy borzasztó büdös volt. Az ételek szaga kijött a konyhából. Szerintem egy ilyen népszerű étteremben ez nem elfogadható.