Haagen-Dazs
panaszok-Haagen-Dazs - Logo

Haagen-Dazs

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Haagen-Dazs Márkáról

Häagen-Dazs egy amerikai jégkrém márkanév, amelyet Reuben és Rose Mattus alapított 1961-ben a New York-i Brooklyn Heights-ban. Csak három ízből indul ki : vanília , csokoládé és a kávé . Reuben Mattus feltalálta a „Häagen-Dazs” kifejezést, egy olyan márkanév keresése céljából, amely állítólag dán hangzású. A kifejezés valójában nem létezik dánul vagy más ismert nyelven. A Häagen-Dazs fagylalt számos hagyományos ízben, valamint számos ezoterikus ízben kapható, melyek jellemzőek a márkára, például a Vanilla Swiss Mandula és a Bananas Foster . „Szuperprémium” márkanéven forgalmazzák: meglehetősen sűrű, mivel a gyártás során kevés levegő keveredik bele. Nem használnak emulgeálószereket vagy stabilizálószereket, kivéve tojássárgáját, és magas vaj zsírtartalommal rendelkezik . Mind az élelmiszerboltokban, mind pedig a különféle kiskereskedelmi üzletekben értékesítik  a fagylalttobozokat , fagylaltkelyheket stb. 1992 óta a világ legtöbb Häagen-Dazs termékét egy Tilloy-lès-Mofflaines -i franciaországi gyárban gyártják , amelyet ma a General Mills irányít.

A Panaszok.com segítségével a Häagen-Dazs  felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.