Gym Box Fitness
panaszok-Gym Box Fitness - Logo

Gym Box Fitness

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.07 15:07
Nagyon kattogós zenéket játszanak. Van az a szint, amikor már élvezhetetlen a kábszis zene. Egy ideig még motiváló hatású, de 40 perc után már az agyamra megy és nem tudok koncentrálni.

Gym Box Fitness Márkáról

A Gym Box Fitness egy közel 2000 négyzetméteres épületben nyújtja vendégeiknek a mozgás minden formáját és még annál is többet. Konditermük Technogym és Cybex gépekkel felszerelt, ahol kedvére válogathat a fitneszes vonalat képviselő lapsúlyos vagy akár a testépítő vonalat képviselő vadi új tárcsasúlyos gépek között. De ha szeretné kiegészíteni az edzését egy kis funkcionális mozgással az sem gond, egy Xenios állvány is várja a funkcionális edzés szerelmeseit.

A Panaszok.com segítségével a Gym Box Fitness felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.