Guru
panaszok-Guru - Logo

Guru

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 14:11
Két barátnőmmel jöttünk enni az Arénába egy hosszú bevásárlás után. Mielőtt rendeltünk volna, én már jeleztem, hogy vizet innék, mert kitikkadok a melegtől. Megkaptam először szívószállal a vizet, de nekem jobban eset volna pohárral, így kértem azt is. Kihoztak elém egy tele vízfoltos poharat. Először azt hittem koszos, de csak vízfolt volt. Inkább maradtam a szívószálas megoldásnál.

Guru Márkáról

Friss saláták, szendvicsek, óriáspalacsinták, tortillák, tálak és sok egyéb finomség az egészséges táplálkozás jegyében. 1998-ban alapították. Termékeik Szendvicsek, Tortillák, Ciabatták, Saláták, Tálak, Óriás palacsinták, Édességek, juice-ok. Legyen szó egy kötetlen baráti találkozóról, üzleti megbeszélésről vagy kisgyermekes ebédről náluk mindig jól fogják érezni magukat. Éttermük minden napszakban várja Önöket: kiadós reggelik, változatos ebédek, hangulatos vacsorák helyszíne. Finom koktélokkal, borokkal, pálinka választékunkkal teszik teljessé a kínálatot. Megtalálod a teljes GURU kínálatot és végig kóstolhatod népszerű Fish GURU finomságaikat is.


A Panaszok.com segítségével a Guru  felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy nem nyerte el az ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.