Guru
panaszok-Guru - Logo

Guru

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.17 20:11
Pár napja mozi után a barátnőmmel beültünk vacsorázni egy bevásárlóközpont éttermébe. Egy óra volt még a zárásig. Az étlapot átnézve, rendeléskor három étel elfogyott, illetve nem tudták elkészíteni. A felszolgálás lassú volt, majd ahogy megkaptuk az ételeket közölték, hogy ki is hoznák a számlát.  Elég egyszerű csirkés vacsorát választottunk, minimális köret változtatással, de azt sem sikerült teljesíteni.  Nagyon nem voltunk megelégedve és ezt csak tetőzte, hogy fél óra volt még a záráshoz képest, de finoman jelezték, hogy  “ugyan ráérünk még”, de hamarosan zárnak.  Jól sikerült az este, de ez a kis éttermi incidens azért kellemetlen volt. Szerettünk volna panaszt tenni a helyszínen, de nem volt rá mód.  

  2019.05.07 14:11
Két barátnőmmel jöttünk enni az Arénába egy hosszú bevásárlás után. Mielőtt rendeltünk volna, én már jeleztem, hogy vizet innék, mert kitikkadok a melegtől. Megkaptam először szívószállal a vizet, de nekem jobban eset volna pohárral, így kértem azt is. Kihoztak elém egy tele vízfoltos poharat. Először azt hittem koszos, de csak vízfolt volt. Inkább maradtam a szívószálas megoldásnál.

  2019.05.07 11:28
2019.06.12-án a barátommal eljöttünk enni a Guruba 13:40 körül. Az egész Allee zsongott és tele volt az étteremrész. Szerettünk volna leülni, de nem volt üres asztal. Érthetetlen módon az ültetés összevissza volt, pl. egy négy személyes asztalnál egy ember evett. Nem azt kérem, hogy állítsák fel, hanem mondjuk szóljanak neki még időben, hogy üljön másik asztalhoz, mert így még három vendégtől fosztja meg az asztalt. Valakinek oda kellene figyelnie az ültetésre. Egyébként 20 percet vártunk szabad asztalra.

  2019.05.02 01:29
Az Árkádban levő üzletükben voltam. Mielőtt rendeltem, mondtam, hogy csak 20 percem van. Kérdeztem, hogy mennyi idő lesz, amire a kiszolgáló hölgy azt mondta, csak 10 perc. Mondtam rendben, akkor kérném. 15 perc után érdeklődtem, és mondta, rögtön hozzák. Mivel előre kifizettem, hogy evés után ne kelljen még ezzel is az időt húzni, ezért megvártam. Több mint fél órába telt a 10 perc, ezért lekéstem a távolsági buszt is.

Guru Márkáról

Friss saláták, szendvicsek, óriáspalacsinták, tortillák, tálak és sok egyéb finomség az egészséges táplálkozás jegyében. 1998-ban alapították. Termékeik Szendvicsek, Tortillák, Ciabatták, Saláták, Tálak, Óriás palacsinták, Édességek, juice-ok. Legyen szó egy kötetlen baráti találkozóról, üzleti megbeszélésről vagy kisgyermekes ebédről náluk mindig jól fogják érezni magukat. Éttermük minden napszakban várja Önöket: kiadós reggelik, változatos ebédek, hangulatos vacsorák helyszíne. Finom koktélokkal, borokkal, pálinka választékunkkal teszik teljessé a kínálatot. Megtalálod a teljes GURU kínálatot és végig kóstolhatod népszerű Fish GURU finomságaikat is.


A Panaszok.com segítségével a Guru  felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy nem nyerte el az ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.