Garnier
panaszok-Garnier - Logo

Garnier

Panaszok
9
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.07.15 20:50
Évek óta vásárolt ezen kódú hajfestékem a mai napom meglepetést okozott! A szőke hajam helyett kaptam egy sötétbarnát! Megérteném ha nem használtam volna még ezt a terméket,de mindig ezt használom!!!! Nagy csalódást váltott ki belőlem! Azt sem tudom mit tegyek most a hajammal?!!!! A Hajdúböszörményi Rossmannban vásároltam a terméket, mint minden alkalommal! Várom válaszukat,hogy hogy tudnám helyrehozni a hajamat? Üdvözlettel:Ildikó

  2020.07.25 18:05
Tisztelt Garnier! Olyan problémával fordulok Önhöz h vettem "garnier color naturals hajfestéket 7.00 szőke" és nem olyan lett a színe a hajának amilyet vártam volna... Szőkés hajam szinte sötétbarna lett.

  2020.01.12 19:49
Üdvözlöm! Azért kerestem fel ezt az oldalt, mert szerettem volna gratulálni a Garnier fejlesztőinek! Soha nem fordult még elő velem ilyen, de ez most lecsapta a biztosítékot. Kb. 2 évtizede szinte az összes gyártó, minden típusú termékét ki kellett próbálnom, hogy rátalaljak a nekem megfelelőre. Eltartott egy darabig és nem kevés pénzünkbe tellett. De a Garnier végül bevált. Nem csak a dezodor, a samponok, balzsamok, arckrémek, lemosók, stb. Most, szinte 20 év aktív használat után, azt amiben a legjobban bíztam, minden reggel, délben és este is ott volt nekem, dobhatom a kukába. Kezdhetem újra a keresést. És miért? Az évek során több új illattal és hatóidővel bővült a család, és bármelyiket levehettem a boltok polcairól, megbízhattam benne. De most, ha leköpnének sem nyúlnék hozzá. Furcsálltam kicsit, hogy megváltozott a szórófej, de bátran beletettem a kosaramba, mégis mi történhetne... Hát ez. Idáig jutottam. Óriási csalódás ért. A régi dezodort bármelyik irányból nyomtam le, lenyomódott. Az újat csak akkor lehet ha pontosan oda teszsm az ujjam, ahol neki hely van. A csuklóm meg törjön ki, ha el akarom találni a hónaljam. Én ráadásul a rövid körmű nők közé tartozom, mit tesznek a hosszabb körmű használók? A régi szépen és láthatatlanul fújta a permetet, ahogy azt kell. Az új köpköd, és a szórónyílás körül olyan utána, mintha egy pasi tette volna magáévá. Nem tudom mire volt ez jó. Ki tett zsebre hatalmas összegeket az újításért? Tényleg nem tudtak már mit kitalálni? Megkérdeztek bárkit is, hogy mit fejlesszenek, vagy csak valaki a hasára csapott, hogy akkor most jöhet a külső? Ha csak ennyi volt a szempont, nézzenek már rá, hogy néz ki! Köszönöm és mégegyszer gratulálok! Eljutottak a Dove szintjére! Tiszteletem!

  2019.05.16 11:36
Műszempillát viselek és van egy arclemosójuk, ami olajmentes. Ügye pillákra ez kell, viszont szerintem nem 100%-ban mentes, mert érzem, hogy bántja a pillákat és ha megdörzsölöm vele elkezd lejönni.

  2019.05.07 14:56
Nem rég a kozmetikusom felhívta a figyelmem arra, hogy milyen fontos tonic-ot használni. Ezért rögtön vettem is egy garniereset és minden nap használtam reggel és este. Eddig nem volt pattanásom, ez után úgy kirügyeztem, mint egy piros rózsabokor. Most kaphatom újra össze az arcom annyira elrontotta.