Garage Store
panaszok-Garage Store - Logo

Garage Store

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.29 00:29
Az Árkádban levő üzletben vettünk egy Jordan Nike cipőt. 2,5 hét alatt elkopott a sarka. A boltban mondtak, hogy elküldik bevizsgálni, de úgyis elutasítják. Ez így is történt sajnos! A Békéltető testület oldalán is fent van, mint nem együttműködő cég vagyis csak bírósághoz lehet fordulni. Most itt állunk egy használhatatlan cipővel. SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!

  2019.04.12 11:43
A rendelt termékem doboza szanaszét volt szaggatva. Visszaigazoló e-mailt nem kaptam , és még nekem kellett kinyomoznom, mikor jön a termek . A napszemüveg amit mellé rendeltem, csak be volt dobva a cipő mellé magába . Nem hinném hogy ez egy kulturált megoldás.

Garage Store Márkáról

"Megnyerő büszkeség miénk skateboarding örökség,

Garage Store városi divatot képvisel,

lábbeli és ruházat ihletett az

utcák és a hullámok."

A Panaszok.com segítségével a Garage Store felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.