Galaxy Játékáruház
panaszok-Galaxy Játékáruház - Logo

Galaxy Játékár...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.13 10:42
Születésnapi ajándékot szerettem volna vásárolni, megdöbbenve tapasztaltam, hogy az üzlet választéka nem túl nagy. Javasolták rendeljem meg online, amit szeretnék, de sajnos az már nem érkezett volna meg időben.

  2019.05.07 14:53
Ez egy játékbolt az eladók még sem tudnak szépen beszélni a gyerekekkel... A 10 éves gyerekemnek kerestünk egy vonatot, aminek hosszú síne van. Nagyon izgatott volt és ő rohant oda az egyik hölgy eladóhoz, hogy nagyon szeretne és hogy hol van a boltba. Nagyon száraz választ kapott és látszott, hogy nem gyerek barát az illető.

  2019.05.03 15:55
Zárás előtt szaladtunk be, mert a kisöcsém már legutóbb kinézett egy plüsst magának és gyorsan beakartunk szaladni megvenni. Édesem eldugta nehogy pont valaki őt akarja elvinni. Megtalálta, viszont mikor a kasszánál kiakartuk fizetni már nem hagyták. Elkezdett zokogni az öcsém, nekem is szívszorító látvány volt, de ennek ellenére sem hagyták. Kértem, hogy legalább tegye a pultba, hogy holnap pont ezt elvihessük. Azt mondta rendben, de a szemünk előtt tette vissza polcra.. Hogy lehet valaki ennyire undorító féreg?

Galaxy Játékáruház Márkáról

A Galaxy Játékáruházak saját import termékeinek gyűjteménye, melyeket közvetlenül szereznek be a gyártóktól. Így biztosítva a lehető legjobb árat a piacon. A Galaxy Játékáruház tizenkét esztendővel ezelőtt nyitotta meg kapuit az Asia Centerben. Akkor az áruház 1000 nm-en mutatta be játékkínálatát. A hangulatos, egyedi, jól áttekinthető eladótér ma ennek kétszerese: 2000 nm területen, két szinten, tematikus csoportosításban nem és életkor szerinti eligazodást kínálva jelennek meg a vezető játék gyártók és forgalmazók termékei. Napjainkban a Galaxy a játékok valóságos birodalmává vált, melyet méltán neveznek az ország egyik legnagyobb játékáruházának. Aki belép e játékbirodalomba biztosan megtalálja a kedvére való játékot a legkisebbtől a 99 éves korig: hiszen játszani mindenki szeret. E hatalmas kínálatban jelent komoly eligazodást, tájékozódási pontot, újabb lehetőségeket a korszerű vásárlásra az online áruházuk. Hazánkban már 10 helyen van üzletük. Biztos megtalálod a neked vagy csemetédnek a megfelelő játékot! Haladnak a korral és nem rágódnak a múlton, a jelen az ő területük.

A Panaszok.com segítségével a Galaxy Játékáruház felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.