Fruccola
panaszok-Fruccola - Logo

Fruccola

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.11 16:29
Tojasos bagettert jottem be. Itt dolgozom egy percre a helytol es surun eszek a Fruccolaba, valogatott salatat is es reggelire is szendvicseket. Most ahogy bementem senki nem volt kepes koszonni.. Ket lany allt a pultban es a hely teljesen ures volt. Rajtam kivul meg egy vendeg volt, aki mar epp fizetett. Kb. 5 percet alltam magamnak, mert a masik lany koszos bodonoket mosogatott. Sokszor ram nezett, de egyszer sem kerdezte meg, hogy ugyan miert is acsorgok a pult elott. Jo nehany perc elteltevel kerdezte csak meg ugyan ez a lany, hogy mit kerek. Tojasos bagett. Vegig neztem, ahogy azzal a kesztyuvel veszi ki a bagettet, amivel a koszos bodonoket mosogatta. Egyertelmuen jeleztem, hogy ez komoly? Mire o flegman a pulthoz vagta a bagettet es azt mondta, hogy rendben, akkor majd a kollegaja kiszolgal. Ezutan szinten egy percet acsorogtam, amikor oda jott a holgy es kiszolgalt rendesen. Nem hinnem, hogy ez a normalis egy vaci utca melletti fruccolaban, meg ugy egyebkent sem. 

  2019.05.03 15:50
Nem vagyok lenyűgözve a kajától és a kiszolgálás sincs a helyen. Nagyon egyszerű és nem a tisztelet az első szó ami eszembe jut az eladókról. Dél környékén, amikor elég sokan is voltak az étteremben jöttünk be egy barátommal. Elég nagy volt a sor és siettek/kapkodtak az alkalmazottak. Robotmódjára szolgáltak ki mindenkit.