Four Seasons Hotel
panaszok-Four Seasons Hotel - Logo

Four Seasons H...

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Four Seasons Hotel Márkáról

A Four Seasons Hotels and Resorts egy luxusszálloda csoport, amely 1961-ben nyitotta meg első szállodáját. A kanadai székhelyű vállalat több mint 50 éve átalakította a vendéglátóipart. A Four Seasons újradefiniálta a luxust a modern utazó számára. Isadore Sharp a fiatal építész és építő vállalkozó apjával, Max Sharp-nal építette első szállodáját. Ezen évtized folyamán három „Four Seasons” szállodát nyitott meg. Az 1970-es évek meghatározó pillanattal kezdődtek egy szálloda megnyitásával Londonban, Angliában. Ez a szálloda meghatározta a társaság jövőbeli irányának hangját, és úttörője volt a Four Seasons szolgáltatásnak, amelyet ma világszerte nyújtanak. Néhány éven belül a vállalat portfóliójában tíz szálloda található Kanadában és első amerikai vezetői szerződései San Franciscóban és Chicagóban. Az évtized végére a Four Seasons belépett az Egyesült Államok piacára saját márkanév alatt, Washington DC-ben.Az 1980-as évek egy tucat amerikai városban mutattak be zászlóshajó szállodákat, köztük Philadelphia, Boston, Dallas, Los Angeles és Chicago. A Four Seasons mint önálló márkanév a saját kezébe került. A kevésbé stratégiai jellegű ingatlanokat elidegenítve a társaság a szállodatulajdonos-üzemeltetõirõl átalakult alapkezelõ társasággá. Az évtized elejére az észak-amerikai vendéglátás vezetőjének tekintik a Four Seasons márkát. A szabadidős élmények új generációjának iránti igény előrelátása mellett kivételes szolgáltatásokat és lehetőségeket kínálva egzotikus úti célokban a cég az üdülőhelyek portfóliójának kibővítésére összpontosított az 1990-es évek során. A társaság az Antarktisz kivételével minden kontinensen 50 ingatlanra fogadta a vendégeket. A Four Seasons magánlakások, a rezidenciaklubok és más márkás lakossági ajánlatok minden eddiginél jobban integrálódtak a városi és üdülőhelyi Four Seasons helyszíneivel.

A Panaszok.com segítségével a Four Season Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.