FŐKÉTÜSZ
panaszok-FŐKÉTÜSZ - Logo

FŐKÉTÜSZ

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

FŐKÉTÜSZ Márkáról

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. Budapest kéményseprő-ipari közszolgáltatója. A szolgáltatás profilja a következő: a lakó- és középületekben üzemelő tüzelőberendezések kéményeinek időszakos ellenőrzése és szükség szerinti tisztítása, a műszeres és hagyományos kéményvizsgálatok végzése, nyilatkozatok készítése, kémények és tartozékaik műszaki felülvizsgálata hatósági eljárásokhoz kapcsolódó feladatok ellátása (pl. építési tervek felülvizsgálata). A FŐKÉTÜSZ Kft. vezetésének mindenkori törekvése volt, hogy a cég irányítása működtetése során folyamatosan fennálljon az összhang a lakossági-vevői, a társadalmi és a munkavállalói elvárások, valamint a gazdaságossági megfontolások és a szabályozott működés között. Ezért a társaság a közmű cégek közül az elsők között vezette be és tanúsíttatta minőségbiztosítási rendszerét 1999-ben.

A panaszok.com segítségével a FŐKÉTÜSZ felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat problémájára vagy sérelmére. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással kapcsolatban kifogása volt, problémája akadt a fizetés rendezésével vagy bizonyos dokumentumok kiadásával, esetleg az ügyfélszolgálat nem volt Önnel segítőkész. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, vagy az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját most itt a lehetőség!  A panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.