F&M Fitness and More
panaszok-F&M Fitness and More - Logo

F&M Fitness an...

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

F&M Fitness and More Márkáról

Az F&M (fitness and more) az ország egyik legmodernebb, 2700 nm-en elterülő fitness komplexuma, mely Budán, a MoM Sport területén található. Professzionális Cybex gépparkjuk és gondos szakmaisággal összeállított csoportos óráik mellett vendégeik csúcsminőségű hangtechnikával felszerelt, légkondicionált termeikben több, mint 20 féle különböző típusú csoportos órán vehetnek részt. Edzés után pedig a hangulatos wellness pihenőből nyíló finnszaunán túl, gőz-, illetve infra kabinjaikban relaxálhatnak. 220 nm-en nyitották meg a környék legnagyobb Cross termét! Vadonatúj eszközökkel és képesített új edzőkkel várják a Cross edzések kedvelőit. Az új, minden igényt kielégítő Cross teremben csoportos és egyéni foglalkozásokat is tartanak, emellett a már jól ismert és bevált funkcionális köredzések, TRX, és egyéb, nagyobb létszámú órákat is itt tartanak! Elkötelezett céljuk, hogy vendégeik számára olyan hosszútávú edzésterveket dolgozzanak ki, amely preventív, a személyes fizikai adottságokat figyelembe veszi, tudatosságon alapul, segítve a fejlődést, és az elvárt optimális eredmény elérését. Kimagasló színvonalú mozgáselemző és biomechanikai laborjukban megtalálható berendezéseiken végzett járás-, egyensúly-, maximális erő-, térdízületi mozgás vizsgálattal, vagy akár a 3D ultrahang alapú gerincfelméréssel fényt derítenek a szervezet rejtett tartalékaira, még fejleszthető képességeire, de ugyanúgy arra is, ha túlterhelt, vagy sérülésveszélyes állapotban van.

A Panaszok.com segítségével az F&M Fitness and More felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.