Fix24
panaszok-Fix24 - Logo

Fix24

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.27 19:26
T. Cím, ma reggel regisztráltam Önöknél, kőműves ill. burkoló munkára kerestem szakembert. Délelőtt már találtam is, (nem Önökön keresztül) itt a szomszédban. Ezért délben leiratkoztam a fix24 oldaláról, hogy több jelentkezőt ne küldjenek. Ehhez képest még most este is csőstől érkeznek a telefonhívások. Kérem töröljenek a szakembert keresők közül! Üdv.

  2019.05.20 15:44
Fel hívtam az oldalon található telefonszámot. Elmagyaráztam a vonal másik végén lévő hölgynek ,hogy mit is szeretnék mi a problémám. Majd közölte nem éppen barátságos módon ,hogy neki nem ez a dolga és ,hogy itt online ajánlat kérésekről van szó. Mondtam neki rendben. De ami nekem kell az űrlap kiköltésénél nem található ezért telefonáltam. Majd ugyan olyan flegma stílusban folytatta. Mivel nagyon elfoglalt vagyok így inkább rövidre zártam és elköszöntem. De inkább kerestem máshol szerelőt magamnak.