Feri's Kitchen & Bar
panaszok-Feri's Kitchen & Bar - Logo

Feri's Kitchen...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%
  2019.05.14 11:24
Nagyon nagy csalódás volt. Régen szerettem és a személyzet is aranyos, de nem változik az étlap és egy esősebb időben elég hideg van a terasz részen.

Feri's Kitchen & Bar Márkáról

Yiddishe Mamma Mia egy zsidó és olasz konyha. Személyzetük családtagokból és közeli barátokból áll, ezért is olyan kellemes a hangulat az étteremben. Kívül belül speciális zsidó-olasz hangulatú, tágas és kényelmes bútorzatú hely. Fogyasztók nagy része visszajáró vendég. Semmi értékes hozzávalót nem használnak ételeik elkészítésében. Minden egyes recept, amit elkészítésük alatt használnak nincs papírra írva, szívből és érzésből készül. Tradicionális ételeik mellet megfigyelhetjük, ahogy a két nép konyhája és egyesül. Egyik ilyen specialitásuk egy zsidósan fűszeresen ropogósra sütött bárány ami mellé egy olaszos ricottás parajos gnocchit tálalunk. Sült libamáj libazsírban úgy ahogy a “Yiddishe Mamma’ tanította, sok hagymával, fokhagymával, egész borssal és egy meggyes diós körte amolyan olaszos szenvedéllyel.

A Panaszok.com segítségével a Yiddishe Mamma Mia felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.