Extreme Digital
panaszok-Extreme Digital - Logo

Extreme Digital

Panaszok
8
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.30 21:47
A tárgyban szereplő cég (EXTREME digital KFT) a szerzőgésben vállalt átasási határidőt (raktáron lévő áru, raktári átvétele) 10 napos csúszással teljesítette, úgy hogy közben azonnal átvehetőként hírdette végig az adott terméket!! Gondolom a kevésbé akív (panaszkodó) ügyfelek háttérbe szorultak (párszor eledták a semmit!). Na szóval a 2 napos átvételi határidő nem teljesült a kifizetett árura, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy a jogszabályban előírt kötelező jótállásnak csak a felét (2 év helyett 1 év) írták a jótállási jegyre!!!!!!!! Amikor panasszal éltem az üzletvezető helyettes elküldött mondván akár a rendőrséget is hívhatom nem érdekli a törvény!!! NA ÍGY VÁSÁROLJ AZ EXTREME DIGITÁL - eMAG cégnél a NER CSAK NYER Te meg csak...

  2021.02.10 21:52
Mai nap vásároltunk egy Hp nyomtatót az e-digitalban. Személyesen mentünk be az üzletbe, előtte a weboldalon megnéztük melyik terméket szeretnénk megvásárolni. MIUTÁN kifizettük a terméket (64.000 Ft) csak azután hozták ki a raktárból és láthattuk élőben is. Az csak itthon derült ki a doboz apró betűs részéről, hogy a nyomtató nem támogatja a mac készülékeket, nálunk pedig csak az van. Erről 0, azaz 0 információ a weboldalon, a boltban pedig senki sem szólt. A telefonos ügyfélszolgálaton pedig még minket kértek számon, hogy miért nem kérdeztünk rá?! Természetesen vissza nem kaphatjuk az összeget, hiszen nem online vagy telefonos rendelés volt.

  2020.11.23 12:12
1.Tönkrement az általam használt hűtőszekrény. Internetes keresés után választottam az Extreme Digital online felületén egy Gorenje tipusú terméket. A Weblapon szerepelt, hogy a boltunkban megtekinthető. A boltban közölték, hogy a megktekinthető alatt azt értik, hogy a monitoron tudják megmutatni. Kicsit csodálkoztam de 2020. 11. 16-án készpénzben vásároltam  1 db alulfagyasztós Gorenje NRM8181UX tipusú hűtőszekrényt. A vásárláskor arról tájékoztattak, hogy november 23.-áig tudják a szállítást vállalni. Közöltem velük, hogy az online elérhetőségükön 1-3 napos szállítási idő van megjelölve, de a megnövekedett forgalomra hivatkoztak. November 20-án az Extreme Digital e-mailben tudatta velem, hogy átadták szállításra a Home Delivery Team nevű cég részére az árumat és egyben adtak egy csomagkövetési számot is, viszont azzal a jelzéssel találkoztam, hogy még nem kapták meg a csomagot. A jelzés November 21.-én 10:46:16 órakor változott “ A megrendelése a Budapesti Központi raktárunkban van” állapotra. November 23.-án 08:59:08 és 09:06:00 órakor szintén változott a szállítás státusza “Megrendelés kollégánk autóra  tette és útban van a címzett felé” feliratra  November 23.-án 7:24 órakor felhívott a szállító cég munkatársa és közölte, hogy 16.00 óra és 18.00 óra közötti időben hozzák ki a terméket.10.27 órakor felhívott a konkrét szállító aki közölte, hogy nem tudja kihozni a terméket, mert a dugvilla le van szakadva.  Ezután bementem az Extreme Digital boltjába - ahol vásároltam a terméket - és közöltem a fentieket. A boltvezető vette fel a panaszomat és mondta, hogy ebből a termékből ez az egy darab van. Ekkor közöltem, vele, hogy ezután - tekintettel arra, hogy az Extreme Digital nem tudja teljesíteni a köztünk létrejött szerződésben foglalt kötelességeit el kívánok állni a vásárlástól, és egyben kérem vissza az általam befizetett vételárat. A boltvezető ezt elutasította, és arra, hivatkozott, hogy majd kivizsgálják kinek a felelőssége a tönkrement termék, és egyébként sem jött az még vissza  hozzájuk. Kértem, hogy vegye fel a kapcsolatot a szállítóval, mire az volt a válasz, hogy Ö nem alanya a jogügyletnek. Többszöri kérésem után - miután közöltem vele, hogy Ö az Extreme Digital képviselője és én csak velük vagyok szerződésben. - felhívta a szállító céget - nem a szállítót!!! - ahol a központban nem tudtak semmilyen problémáról. 

  2020.02.06 13:05
Rendeltünk egy mosógépet a Extreme Digitaltól. Sajnos kifizettük előre! Nem értesítettek, hogyy hol tart a megrendelés! Mikor felhívtam őket, még elnézést sem kértek, csak hantázták, hog már csomagolják. Miután még mindig nem rkezett meg a termék, ismt panaszkodtunk. Megint hantáztak. Most már azt hogy visszafizetik a pénzt! 3 hete várjuk, hogy ez is megtörténjen! 

  2020.01.21 12:00
2019 november 22.-én rendeltem az extreme digitaltól egy dji gimbalt! Ami a mai napig sem érkezett meg a pécsi üzletbe. Töbszöri megkeresésemre az a reakcó, hogy a beszállító a probléma. Ígérgettek először,hogy január 10., aztán január 17. és a legutolsó jan 23. a központi raktárukba való beszállítás! Még szerencse, hogy nem fizettem előre! Szeretném megkérdezni, hogy ezt megtehetik?