Extreme Digital
panaszok-Extreme Digital - Logo

Extreme Digital

Panaszok
8
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.30 21:47
A tárgyban szereplő cég (EXTREME digital KFT) a szerzőgésben vállalt átasási határidőt (raktáron lévő áru, raktári átvétele) 10 napos csúszással teljesítette, úgy hogy közben azonnal átvehetőként hírdette végig az adott terméket!! Gondolom a kevésbé akív (panaszkodó) ügyfelek háttérbe szorultak (párszor eledták a semmit!). Na szóval a 2 napos átvételi határidő nem teljesült a kifizetett árura, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy a jogszabályban előírt kötelező jótállásnak csak a felét (2 év helyett 1 év) írták a jótállási jegyre!!!!!!!! Amikor panasszal éltem az üzletvezető helyettes elküldött mondván akár a rendőrséget is hívhatom nem érdekli a törvény!!! NA ÍGY VÁSÁROLJ AZ EXTREME DIGITÁL - eMAG cégnél a NER CSAK NYER Te meg csak...

  2020.01.20 17:16
Üdvözlöm! Azzal a panasszal fordulok Önökhöz, hogy január 3-án vásároltunk egy terméket áruvásárlási hitelre a Nyíregyházi üzletben. Ezt a terméket még mindig nem kaptuk meg. Állandó telefonálgatás és boltba vissza járás után sem történt még a mai napig semmi előrelépés!!! Állandóan azt a választ kapjuk, hogy a raktárban van a termék, de még a futárnak nem lett oda adva. Az ügyfélszolgálat is érthetetlenül áll előtte, hogy miért nem történik semmi. A hitelt törlesztenünk kell, de a termék sehol sincs. Már végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz, hogy végre megkapjuk a kifizetett árut.

  2019.03.18 14:11
A sztori ott kezdődött, hogy január 9-én rendeltem a tárgyban nevezett, megbízhatónak ,minősített bolttól egy mikrót és egy tablet tokot. Én nagy bátran ki is fizettem a vételárat (24 ezer Ft), hogy kézbesítéskor már ne kelljen készpénzzel bohóckodni, és bárki át tudja venni a férjem munkahelyén. Az ígért kiszállítási időben (5 munkanap) kaptam is sms -t, a Royal futárszolgálattól csomagszámmal, hogy aznap érkezik a csomag. Szuper! Munkahelyi címet adtam meg, ahol egész nap van valaki, aki át tudja venni a csomagot. Este 6 óra, csomag még sehol. Másnap felhívtam a futár központi számát, hogy nem kaptam meg a csomagot: az egyszerűség kedvéért megadták a futár közvetlen számát, hogy egyeztessek vele. Felhívtam őt is: bevallotta, hogy aznap sajnos nem volt ideje kiszállítani minden csomagot köztük az enyémet is és átadta egy kollégájának, aki másnap kiviszi. Jelzi neki, hogy minél hamarabb reggel, mert várom. Értékeltem, hogy bevallotta férfiasan, hogy nem fért bele a napjába és megköszöntem az igyekezetét, hogy valahogy próbál engesztelni. Na most a probléma az ,hogy eltelt 2 hónap és még mindig többszöri megkeresésemre sem tudom, merre a csomagom.