Erste Bank
panaszok-Erste Bank  - Logo

Erste Bank

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.13 08:54
Rendelkeztem egy ingyenes "Privilégium L" emelt szintű bankszámlával. Aminek a feltételeit folyamatosan teljesítettem (tárgyhó előtti hónapban legalább 150 000 Ft bevétel hónap 15. napjáig). Február 24-én a pólus fiókban meg kívántam szüntetni a bankszámlámat. Ekkor az ügyintéző elkérte a bankkártyámat és hozzájárulásom nélkül bevonta azt. Majd tájékoztatott, hogy kb. 3000 Ft számlaköltségem van, arra nem válaszolt, hogy hogyan lehet egy ingyenes számlán ez a költség. A várakozó ügyfelek előtt fennhangon veszekedett velem (számomra tűrhetetlen hangnemben). Kérdéseimre nem tudott, nem akart válaszolni és a központtal sem volt hajlandó kapcsolatba lépni. Nekem kellett saját költségen felhívni a telefonos központot. A bank ezután küldött egy újabb bankkártyát. Azóta egy másik fiókban megszüntettem a számlát, de továbbra is levonás alatt van kb. 2400 Ft (szerintem továbbra is jogtalanul). Időben és pénzben is nagyon sok ráfordításom volt erre a számlamegszüntetésre.

  2019.04.17 15:33
Telefonos ügyintézés katasztrófa. Nem hiszem el, mikor bemegyek a bankba, a banki alkalmazottaknak is őket kell felhívni mivel nincsen hozzáférésük. De mikor én egyből az ügyfél-szolgálatot hívom ők is azt mondják nekik ehhez nincs jogosultságuk, vagy fel sem veszik. Visszahívásra meg ne is számíts.

Erste Bank Márkáról

Az Erste Bank Hungary Zrt. vagy röviden Erste Bank egy magyarországi kereskedelmi bank. 1997-ben alakult, amikor a Mezőbankot a privatizáció során felvásárolta és átnevezte az osztrák Erste Group.