E-on
panaszok-E-on  - Logo

E-on

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.26 20:01
Üdvözletem! Problémáim adódtak az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáikkal!  A dolgozónak fogalma sem volt arról, hogy mit csinál, miért van ott. Egyetlen kérdést szerettem volna feltenni, s mivel nem az én nevemen van a szolgáltatás a kedves dolgozó meghatalmazást kért TELEFONON! Kérdezem én: hogyan? Erre ő: adjam át a telefont az érintett ügyfélnek. Nem tudom, mit gondolt, hogy ő nem mer vele beszélni? Az meg sem fordult a fejében, hogy munka közben nem tudja elintézni, ezért kérte meg az élettársát?  De ezen túl is tettem magam, elfogadtam. Később a páromnak sikerült rákérdeznie a dologra (egy másik kollegánál) és nem tudott válaszolni.. a lényeg az, hogy volt egy elmaradás (elvileg) de nem tudták elmondani hogy melyik hónapból.. a kollégájuk elkezdte felsorolni visszamenőleg a hónapokat! A beszélgetés így hangzott: -szeptember! -az be van fizetve,itt a kezemben a vevény.. -akkor augusztus! -az is be van fizetve.. stb.. ez egészen addig ment, míg elértünk oda, hogy az előző házban volt elmaradás! Ez természetesen hülyeség, mert ha elmaradás van, akkor azt nem hagyhatjuk ott és kezdhetünk új életet máshol a kendvenc áramszolgáltatónkkal! Ugye? Szóval ebből a két esetből megállapítottam hogy Önök nem igényesek a munkájukra, és az sem érdekli Önöket, hogy milyen embereket alkalmaznak a cégüknél! Egyáltalán nem vagyok elégedett a céggel! Köszönöm

E-on Márkáról

A düsseldorfi székhelyű E.ON AG, a világ egyik legnagyobb, nem állami tulajdonú áram- és gáztársasága. A cégcsoport fő tevékenysége földgáz és villamosenergia értékesítése végfelhasználók, közvetlenül ipari és háztartási fogyasztók, valamint helyi elosztótársaságok részére. A villamosenergiát részben saját erőműveiben állítja elő, részben az energiapiacon szerzi be. A földgáziparban az E.ON a földgáz-kitermeléstől, a szállításon át egészen a végfogyasztói értékesítésig minden szegmensben tevékenykedik. Az E.ON Hungária Zrt. 1997-ben alakult, miután az anyacég számos hazai energiaipari vállalkozásban részesedést szerzett.

A Panaszok.com segítségével az E-ON felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.