Enterside Oktatási Központ
panaszok-Enterside Oktatási Központ - Logo

Enterside Okta...

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.15 10:58
Szép napot! Február 21 én befízettem az oktatási központ felé 25000ft tandíjat meghirdetett online láva köves masszázsra másfél hónapig gyakoroltam többszőr írtam az oktatási központnak hogy az elektronikus számlát küldjék az email címemre ami a mai napig nem történt meg!! Majd elküldtem másfél hónap útán a videót amit kértek a masszázsról és még a kdves G. Andrea volt felháborodva hogy meg kérdeztem hogy meg e nézte és mivel csaak hitegetett és rám nyomta a telefont igy meg emlitettem neki sms be hogy feljelentem őket de írtam is levelet és a mai napig nem jött válasz!! Én úgy gondolom hogy nem egy korekt cég csak a pénzre mennek nekem ez mind pénz kidobás volt mivel mindent meg kellet hogy vásároljak a masszázshoz! Arról nem beszélve hogy ez nekem pénz kiesés mivel elterveztem hogy ezt a munkát szeretném válalkozásba csinálni!! Aki teheti ne fízessenbe a tanfolyamukra!!! Szégyelhetik magukat hogy lehúzgálják az embert!!

  2021.11.19 02:24
Több masszőr kollégám is jelezte már elégedetlenségét az iskolával kapcsolatban. A cég részéről flegma és bunkó hozzáállásra panaszkodnak, melyet már én is tapasztaltam, mikor nagy nehezen elértem őket telefonon. Még én éreztem magam kellemetlenül, hogy egyálán kérdéseket merek feltenni. Unokanővérem, Szeptemberben jelentkezett egy tanfolyamra. Az oktató egy svédasztalos menüsort terített maga elé, majd két falat közt adta le a "tananyagot". Gyakorlatilag egy kis idő múltán pedig hazaküldtek mindenkit azzal az útravalóval, hogy "menni fog, ott a videó abból tanuld meg". Tavaly pedig egy másik városban egy kollégán járt úgy, hogy a terem, amit oktatás helyszínéül biztosítottak, egy fűtetlen, igénytelen helyseg volt, ami a tél kellős közepén nem volt szerencsés. Szerencsétlen oktató, aki kismamaként szintén, kénytelen volt egy talpig felöltözött páciensen bemutatni a svéd masszás fogásait, amit a pár réteg ruházat, nem engedett olya gördülékenyül. Erről az iskoláról még jót nem hallottam. Sem a vezetőség, sem a körülmények nem alkalmasak arra, hogy egy színvonalas oktatásban legyen része a jelentkezőnek. Közösségi portálokon, masszőrök köreiben megszámlálhatatlan negatív kritika és panasz terjeng.