eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
115
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.19 09:52
2020.10.06.án lejelentettem az emagnál, hogy a 2019.01 ban vásárolt Zanussi hűtő meghibásodott ( belül megrepedt). Egy pár levelezés után kijött a szervízparterük ,és közölte, hogy a hűtőt nem lehet megjavítani! 2020.10.15.-én ismét kaptam egy emailt, hogy válasszak masik terméket, vagy pénzvisszafizetést. Azon nyomban szétnéztem , hogy ebben az árban milyen terméket választhatnék. Ki is választottam egy újracsomagolt samsung hűtőt! A két hűtő különbözete kb 6000 Ft! Erre ma kapok egy emailt, hogy lefoglalták a hűtőt és a különbözet majd 31000 Ft! Mi jogon foglalnak le nekem egy ekkora különbözetű hűtőt?! Holott emailben jeleztem , hogy mely terméket kérem! 2 gyerek mellett egy albérletben nem tudom megengedni magamnak ,hogy 31000Ft kifizessek! A jelenlegi hűtő ami hibás 329 literes a választott újracsomagolt 328l. Nem tudok ebben az árkategoriában ekkora literes hűtőt választani! Évek óta az ügyfelük vagyok! Nem hiszem el, hogy ezt érdemlem!

  2020.01.18 06:43
2 termékkel is előfordult, alig egy hónapon belül, hogy vissza szerettem volna küldeni. Viszont azon kívül, hogy megérkezett az auto mail, hogy “ Rögzítettük termék-visszaküldési igényét. A futárszolgálat hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a termék átvétele miatt. “ semmi nem történt. Arról persze több levél is érkezett, hogy értékeljem őket és a terméket.

  2019.04.12 14:32
Rendeltem egy mikrohullámú sütőt, de amikor megjött már a formájából sejtettem, hogy valami gond van. Alá kellett írnom, mert az én nevem volt, mint címzett, de amikor kibontottam láttam, hogy kaptam egy tányérkészletet az elektronikai cikk helyett. Nem voltam túl boldog.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.