eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.03 13:53
Rendelni akartam BlackFriday alkalmával, de nem tudtam, mert lefagyott. Netem volt, náluk lehetett a probléma. Mire betöltött, már megvették a terméket, amit akartam...

  2020.01.31 14:38
Akciós terméket rendeltem ( 6db Coccolino öblítő). Jött az e-mail hogy mikor fog érkezni eltelt egy hét és semmi. Írtam/hívtam az ügyfélszolgálatot, de nem adtak sose választ, majd több mint egy hét után kiderült meg sérült a termék a cég hibájából csak nem akarták elmondani. Majd hosszas telefonálás után kárpótlásul meg kaptam mégis csak a terméket az akciós áron(mert addigra már lejárt az akció). Kellemetlen volt az egész.

  2019.04.17 12:25
Vettem tőlük egyszer egy nem éppen kis méretű SAMSUNG TV-t, 1 éven belül elromlott. Na mondom akkor telefon, e-mail stb stb stb, hogy a háztól házig garanciát intézzem, MERT HOGY VOLT RAJTA!!! 3 nap szabimba került, mert soha nem tudták odaküldeni a futárt akkor amikor nekem jó lett volna, sőt. A megbeszélt időpontban vártam otthon, erre nem jött. Mire végre nagy nehezen elvitték, majd 3 hetet kellett várni mire visszakaptam. Visszaszállításnál meg megint csak nem akkor jött a futár amikorra meg volt beszélve. Nem győztem elkérni magam a munkahelyemről. Szóval ha jót akarsz magadnak, az eMAG-ot úgy felejted el ahogy van. Trehány, link szolgáltatás az egész.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.