eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.30 16:29
Dec. 5.-én rendeltem önöktől egy okoskarkötőt, melyet időben ki is szállítottak. Mivel nem felelt meg a célnak, ezért vissza küldtem a futárral. Vissza is jelezték, a "termékfogadását" a fiókomban. Később pedig kiderült, önök szerint, hogy nem kapták meg az árut. Önöknek kötelességük meggyőződni, hogy a dobozban van e a visszaküldött áru! Már csak azért is, hogy ne történhessen meg ilyen helyzet! Nekem meg van a bizonylatom, hogy vissza küldtem, és egyben két ember tanum van rá, hogy az árut a dobozba tettem. Hogy hová lett, én nem szeretnék senkit sem meggyanúsítani! De az biztos, hogy az árut én visszaküldtem! Kérem vissza a nekem visszajáró pénz, mert az engem illet meg! Ennyit az eMAG-ról!

  2021.12.12 09:30
2021.07.05.-én rendeltem az Emagtól 4 terméket amiből 2 a mai napig sem kaptam meg pedig a szállítási idő 12.07.-re volt feltüntetve ez egyáltalán nem teljesűlt az ügyfélszolgálatot 5x20 percig hívtam sikertelenűl 2 írásos panaszt nyijtottam be de választ nem kaptam a maradék 2 kiszállítatlan terméket törölni nem tudom se egy e-mail se semmi,hogy mi van a rendeléssel a pénzemet nem utalták vissza ,hogy árusíthat online egy ilyen cég, megkárosítjàk a vevőket,se a szállítási idő sem az ügyfél tájékoztatást nem tartják be, 14 napig elállási jogom van még sem engedi törölni a rendelést ellopják a pénzemet fizettem de szolgáltatást nem kaptam és nem is reagálnak a megkeresésre fel fogom őket jelenteni hány embert károsítanak meg.

  2021.11.23 14:12
eMag-nál rendeltem kártyával fizettem és egy hiba miatt a rendelés utánvétes lett a rendszerükben. 1. telefonálás, megigérték teljes visszatéritést kapok, csak vegyem át utanvéttel a megrendelést 2. telefonálás mert nem kaptam vissza a teljes pénzem csak a megrendelésem azon részét ami eMagos, a külsős cég része az nem jött meg. De azt mondták, ne aggódjak, küldik ők a maradékot is pár napon belul, 3O ezer forintról van itt szó. 3. telefonálás mert még mindig nem kaptam meg a pénzem, azt mondták, hát ők csak egyszer tudnak utalni és mivel már utaltak egyszer, a második részét a külsős cégnek kell utalnia és elkérték a számlaszámot. 4. telefonálás, két hét mulva mert még mindig nem utalták, ezúton supervisorral akartam beszélni, de eMagnál nem lehet. Mossa kezeit az ügyfélszolgálatos megint le akart rázni, hogy emailen megint felveszi a kapcsolatot a külsős céggel hogy utaljanak. Egy hónap telt el és még mindig nem utalták vissza a pénzem. Akkor rendelj csak náluk, ha van felesleges pénzed, mert ha valami gigszer történik akkor lesheted... Soha tobbet eMag, méghogy megbízható cég. Káosz.

  2021.11.19 08:13
Az elmúlt két hónapban többször is tapasztaltam nem helyénvaló viselkedést az Emag cégtől. Két hónappal ezelőtt vissza vittem egy fülhallgatót, ami szoftveri hibája miatt nem volt kompatibilis a telefonommal. Az Úr aki felvette az adatokat, nagyon rendes volt és segítőkész. Az adatok átvétele után, mivel kártyával fizettem a fülhallgatóért, a kedves Úr azt mondta hogy 2-3 munkanapon belül utalják a pénzt. Ez természetesen nem így történt, de ismerősök tapasztalatai alapján vártam 3 hetet. Ezek után sem érkezett semmilyen utalás szóval felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahonnan rögtön a pénzügyes munkatársakhoz irányítottak tovább. Az első kolléga annyit tudott mondani, hogy ők elutalták a pénzt de azért ír valakinek ezügyben és visszahív majd. Természetesen nem hívott, ezért egy hét elteltével újra próbálkoztam, amikor egy másik pénzügyes kollégával beszélhettem fél órát, aki szintén nagyon segítőkész volt és próbált utána járni a dolognak. Sajnos ő sem jött rá a probléma okára és szintén írt egy felettesének. A következő beszélgetésem egy harmadik kollégával történt, aki rájött, hogy rossz helyre utalták a pénzt ráadásul egy nemzetközi számlára. Vele is abba maradtunk, hogy ha kapott választ visszahív. Ez azóta sem történt meg. A következő alkalommal (nov. 9.) egy negyedik kollégával beszélhettem, aki elmondta, hogy felkeresték a szamlatulajdonost akinek utalták a pénzt és amint tőle vissza kapják az összeget, tudják nekem küldeni. Próbáltam más megoldást keresni de azt mondta nincs más lehetőség. A tegnapi nap újra felhívtam a pénzügy osztályt, kevésbé lelkesen mint azelőtt és 15 perc után sikerült is felvenniük a telefont. Ötödjére elmondva a problémám, a hölgy a rendelésem számát kérte ami éppen nem volt nálam ötödik alkalommal is, szóval mondtam neki hogy nem tudom megadni ötödjére. Ezek után rám rakta a telefont. Mondanom sem kell, megalázva éreztem magam, persze a pénzügyes kolléga nem tudhatott a teljes történésről de szerintem ez semmilyen helyzetben nem helyén való viselkedés a vevővel szemben. Végezetül annyit fűznék hozzá hogy mérhetetlenül csalódtam a cégben, ráadásul ezalatt a két hónap alatt teljes mértékben vissza éltek a türelmemmel.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.