eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.21 08:28
A termék ismertető valótlanságot tartalmaz. A termék nem felel meg az ott leírtaknak. Becsaptak! Konkrétan, nincs rajta tahiméter. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Szerkezet típusa Kvarc Kijelző típusa Analóg Stílus Elegáns Funkciók Óra Perc Másodperc Tahiméter Csomagolás A termék logóval ellátott csomagolásban érkezik.

  2020.02.10 07:42
Emagon vásárolt termék silány minöségü. Vissza szerettem volna kúldeni, közölték, hogy Bukarestről kell sajat költségemen eljuttatni, mert ök csak partnerek. A csomag értéke 12000Ft 6000Ft lenne oda a szállízási dij. Ráadasul küldtek e mailt, hogy 5 napon belül felveszik a csomagot, amikor ez letelt, felhivtam öket, akkor közölték mindezt. Így már kifutok a 14 napbol is, így nem is biztos, hogy visszaküldenék a pènzt

  2020.01.17 21:23

Sajnos nem annyira jó minőségű mint amennyire a neten hirdetik a bebumi mellszívót. Nem szív annyira amennyire meg van hirdetve. 14 napon belül vissza küldhettem és meg is szerettem volna tenni de semmi elérhetőséget nem kaptam hogy hova. Emagrol rendeltem. Külön írtam e mailt a gyártónak és onnan se jött vissza válasz! Sajnos nem volt olcsó így elég sok pénzt buktam. Mivel nekem célt nem szolgált ezért mondhatni hogy csak ki lett nyitva és teljesen új.


eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.