eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.14 17:16
Két éve rendeltem egy irodaszéket az Emagtól. Meg is jött viszont pár napra rá eltört a karfája. A cég pénzvisszafizetés címén elvitte a széket, én vártam az összeget, végül kiderült, hogy azért nem kaptam meg mert elvesztették... Elvileg Román raktárba viték ki, de azóta semmi hír, a pénzem meg azóta is náluk van. Kinek mi a nagy pénz, nekem 17000 Forint nagyon sok, és szeretném visszakapni két év után is.

  2019.12.20 12:14
2019.12.16 án rendeltem az eMag online felületén egy szobamérleget. A kiszállítást megelőzően a terméket visszamondtam. Ennek az volt az oka, hogy azt hirdetik amit az "emagon vásárol és bankártyával fizet most ingyenesen kiszállítjuk".Nem így történt. A 4500 Ft-os mérlegre 3000 forint kiszállítási költséget számoltak fől.Bankszámláról az összeget el is utaltam amihez végül hozzáadták a kiszállítási költséget. A pénzt nem utalták vissza! A mai napon 2019.12.20-án jött egy csomag.Mivel több helyről is várok csomagot átvettem utánvétel kifizetve az összeget még egyszer. Sajnos telefonon elérni őket egyáltalán nem lehet. Az online panaszkezelésre egy válasz jött."hirdetését töröltük". Semmilyen módon nem lehet velük kommunikálni, viszont 2x7700 forinttal megrövidítettek. Kérem szíveskedjenek kivizsgálni az ügyet és ezt a céget példásan megbüntetni. Köszönettel:Pál Tamás

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.