eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.30 15:54
Október 20-án rendeltünk egy mosó-szárítógépet a lent említett cégtől. Az október 26-dik határidőt nem sikerült tartani. Kiderült, hogy szállítás közben megsérült a gép. Az ügyfélszolgálaton arról értesítettek, hogy küldenek egy új gépet és még egy sms-t is érkezett, hogy 3 napon belül érkezik a gép. Ma arra lettünk figyelmesek, hogy törölték a rendelésünket, de erről sem telefonon sem sms-ben sem e-mailben nem lettünk tájékoztatva.

  2019.12.17 11:54
Az eMAG-on keresztül vásároltam egy mappy bébiétel készítő gépet, ami meghibásodott. Mivel garanciális, vállalták ,hogy gls futárral elszállítják az otthonomból, javítás céljából. Ez meg is történt December 4 vagy 5-én, nem kaptam róla semmilyen papírt , hogy ezt tőlem átvették. Se emailt, hogy beérkezett, javítják vagy bármi. Telefonon nem lehet munkatárssal beszélni, a honlapon többször kértem " visszahívást". Jött egy e-mail, hogy egy munkatárs felveszi velem a kapcsolatot hamarosan. Nem történt meg.  Majdnem 20ezer forintos gépről van szó. Biztos, hogy soha többet nem rendelek az Emagtól.

  2019.12.17 11:32
November 29.én rendeltem egy mosógépet. Sajnos előre kifizettem. December 05-re volt ígérve a kiszállítása. Azóta nem kaptam értesítést, hogy merre van. Email-re nem válaszolnak, telefonon nem lehet őket elérni. Töröltem rendelésem, arra sem reagálnak.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.