eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.18 13:51
A problémám az hogy már 2 alkalommal küldtem vissza a terméket ugyan ezzel a hibával ami a videón látható. Sajnos a hiba még mindig fenn áll.Ráadásul mindkét alkalommal közel 4 hetet kellett várnom hogy visszakapjam a terméket. A hab a tortán az volt hogy az első visszküldésnél a megadott cím helyett másik címre másik megyébe vitték. A második elszállításnál pedig az történt hogy a futár kis autóval jött amibe sajnos nem fért be a tv. Most jeleztem hogy a hiba még fenn áll és azt a választ kaptam hogy ismét küldjem vissza. Elnézést de én azért vettem a tv-t hogy használjam nem pedig azért hogy oda-vissza utaztassam. Mert sajna lassan már negyed éve ez megy.

  2020.01.22 21:47
Elromlott a mosógépem Star-Light WMM-714A+++ Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1400 ford/perc, LED kijelző, A+++ energiaosztály, az emagnál vásároltam kitöltöttem a szerviz űrlapot fel is hívtam őket, mondták, hogy pár napon belül jönnek és megjavítják teltek a hónapok, de nem jöttek többször is hívtam őket ígérték, hogy továbbítják az illetékesnek de nem jött válasz 2019.08.14 óta nem javítottak meg a mosógépet

  2019.05.29 00:13
Ne bízzatok az eMAG-ban. Ők csak addig segítőkészek, míg vásároltok ott. Ha valami baj van akkor ők semmit sem tudnak vagy nem akarnak tenni. Nekem elromlott a náluk vásárolt Lg tv-m. Visszavitték szervizbe javítani. Azóta nem hallok semmit a tv-ről. Rákérdeztem az eMAG-ra,hogy mi a helyzet,de csak széttárják a kezüket nem tudunk csinálni semmit. Hát akkor ki tud? Azt sem tudom hol van ez a szerviz. Több mint 50 napja szervizben van a tv és mindenki ül a babérjain.Nagyot csalódtam.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.