eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.02 10:43
Rendeltem pár melltartót az eMag-ról és megírták e-mail-ben mikor jön ki a futár. Én úgy terveztem, hogy akkor pont haza érjek melóból.10 perccel a megírt idő előtt hívott a futár, hogy ott van és hogy hol vagyok. Mondtam, hogy hamarosan érkezem kb. 15perc. Mondta a futár, hogy ő annyit nem tud várni, és hogy addig kivisz pár csomagot. Kérdeztem, hogy mikor ér vissza. Azt mondta egy vagy másfél óra. Mondtam, hogy rendben, akkor addig én is elintézek még valamit. Pontosan egy óra múlva hívott, hogy itt van újra hol vagyok. Mondtam, hogy 5 perc és érkezem, mire elkezdett veszekedni, hogy de ő szólt és siet és hogy nem tud várni. Mondtam neki, hogy tényleg igyekszem, mindjárt ott vagyok. Mikor megérkeztem a szemem előtt ment el a futár, villogtam rá autóval, dudáltam és nem várt vagy állt meg... Szerintem ez egy baromi nagy szégyen, hogy ilyen futárokat alkalmaznak. Felhívtam mind ez után a központot, ahol azt mondták, hogy ezután megy vissza a küldőnek a csomag szóval újra kell rendelnem....

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.