eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
112
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.06.03 10:36
Matracot rendeltem 49.800 HUF értékben. Az információs oldalon 8 nap kiszállítási idő állt, letelt a 3 hét. Még mindig nem kaptam meg a csomagomat, amit előre kifizettem. A megrendelések között folyamatosan " Az Ön terméke néhány napon belül kiszállításra kerül." üzenet szerepel. írtam nekik ezzel kapcsolatban 3x magyarul, és egyszer angolul is, hátha. Semmilyen reakciót nem kaptam. A pénzem még mindig náluk van, a termékkel együtt amit rendeltem.

  2020.05.26 11:57
Rendeltem az emagról egy férfi cipőt és helyette egy női tűsarkú cipőt kaptam . Emiatt vissza küldtem és vissza kértem a pénzt. Elméletileg 14 napot írnak és azóta eltelt 32 nap. Írtam 2 db emailt arra válasznak kaptam hogy majd hívnak vagy emailbe értésitenek, a hivást nem veszik fel. Nagyot csalódott vagyok!

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.