eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
89
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.03.17 13:16
2021 március 1-én rendelt és kifizetett terméket mai napig nem szállították ki. A telefonhívásra nem válaszolnak, e-mailben elküldött reklamációra nincs válasz. A kiszállítás folyamatának ellenőrzésekor csupán a "csomag elküldve" információ jelenik meg, immáron 2 hete. A futárszolgálat a webshophoz irányít, ami viszont elérhetetlen. Lemondanám a megrendelést, kérném vissza a befizetett összeget, de nincs kitől.

  2021.01.21 08:28
A termék ismertető valótlanságot tartalmaz. A termék nem felel meg az ott leírtaknak. Becsaptak! Konkrétan, nincs rajta tahiméter. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Szerkezet típusa Kvarc Kijelző típusa Analóg Stílus Elegáns Funkciók Óra Perc Másodperc Tahiméter Csomagolás A termék logóval ellátott csomagolásban érkezik.

  2020.12.30 16:55
Üdvözlöm! December 4-én lett kifizetve a termék áruhitellel és azóta csak ígérgetést kapok a telefonos beszélgetésekben, hogy december 10-én,16-án, karácsonyig mindenképp megkapjuk a terméket de viszont azóta sincs meg a termék. December 28-án ismét telefonáltam akkor azt mondták azzal a nappal veszi át a futárszolgálat és a héten mindenképp megkapom de még mindig sehol a termék. Mai telefonos beszélgetések alapján az emag szerint raktáron van a termék,a hdt futárszolgálatra várnak. A hdt futárszolgálat pedig azt állítja hogy december 5-én kapták meg a szállítási kérelmet de azóta sem tudják átvenni az emag raktárból a terméket. Kérem az ügy felülvizsgálatát,ugyanis majd 1 hónapja várok a termékre és 200.000 Ft-om áll benne és egymásra hárítanak az illetékesek.

  2020.11.20 12:35
Rendeltem egy póker szettet eMAGról, a rendelést követően megadtam minden adatomat, miután megtörtént a megrendelés minden rendben ment, viszont emailt nem kapta, de a rendelések között ott volt hogy küldeni fogják. Türelmesen vártam hátha jön de semmi nem történt, a mai nap felmentem ismét az oldalra viszont már az volt a rendelésemnél hogy törölték. Megrendeltem újra, de akkor már pár óra után elutasították hiába volt készleten még.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.