eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
93
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.07.04 08:04
Sajnos 3*megjavították a szárítógépemet, de nem lett jó!! A szervíz azt mondja, hogy kipróbálták, de sajnos az első szárításnál 5,5 órát szárított egy garn.ágyneműt...kérem a gép cseréjét,mert 3 hónapja nem tudom használni a gépet és már csak cserét fogadok el,ennyi sikertelen javítás után...köszönettel: Cs. Györgyné

  2021.05.08 14:49
Rendeltem két vákuumcsomagoló gépet, két nap múlva jött az email hogy szállítják, persze aztán ez nem történt meg. 2!!!! hétig hívogattam a céget hogy mi történt és persze sosem tudott senki semmit, aztán három hét után benyögték, hogy “ja elfogyott a termék”. Kommunikáció egy nagy nulla, legalább kiértesíthettek volna, hogy ne várjam a terméket, akkor semmi probléma nem lett volna, csak ajándéknak szántam volna az egyiket így még kellemetlenebb volt a helyzet. Az állítólagos beszállító, a Big Buy pedig fel sem vette a telefont.

  2021.04.22 12:25
Rendeltem egy Pok-Ter, RENAULT CLIO 2 Utángyártott üléshuzat, Eko bőr - Bézs szettet,és küldtek egy grafit szürke elsö üléses huzatot, kitöltöttem a visszaküldési űrlapot, és kritikán aluli a lassúságuk úgy gondolom nem én hibáztam igyekezhetnének a vevőt kielégiteni ha már maguk hibáznak, a telefonos ügyfélszolgálatra olyan embereket alkalmazzanak akik értik a dolgukat és nem hebegnek habognak öszze vissza hogy ők nem tudják és nekem kell mondani hogy nézze meg az emailt, szóval kritikán aluli.

  2021.04.13 11:59
A 2021.04.01.-én rendelt termék megérkezett 2021.04.08.-án, aznap kipróbáltam nem működött. Hiba jelenség: Termék első bekapcsoláskor nem működött. 220v -ba dugva folyamatos sistergő hangot ad. A termék értéke: 3279 Ft. A csavar a dologba az elállási jog, mivel kűlföldi eMAG Marketplace partnertől “Vitacom Electronics SRL” rendeltem ,így Romániába kellene küldenem a hibás terméket , ami többe kerül mint maga a termék ára. Én véleményem: a kűlföldi eMAG Marketplace partnertől rendelés kerülendő “ha hibás lesz a termék az csak ráfizetés lesz”. A másik dolog: Az emag oldalán értékeltem-véleményeztem volna a terméket a hiba jelenség szövege alapján. Hát persze eMag-tól jött a válasz: “Értékelésed elutasításra került Elutasítás oka Gyári hibára utaló panasz”

  2021.03.17 13:16
2021 március 1-én rendelt és kifizetett terméket mai napig nem szállították ki. A telefonhívásra nem válaszolnak, e-mailben elküldött reklamációra nincs válasz. A kiszállítás folyamatának ellenőrzésekor csupán a "csomag elküldve" információ jelenik meg, immáron 2 hete. A futárszolgálat a webshophoz irányít, ami viszont elérhetetlen. Lemondanám a megrendelést, kérném vissza a befizetett összeget, de nincs kitől.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.