eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
68
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.13 18:13
Hitelkártyával előre kifizettünk egy fagyasztóládát, nem érkezett meg! Az EMAG a Postához küldöz, azt állítván, hogy elküldték szállításra, a Postánál nincs a termék. 57.000 Ft mínusz. A termékre pedig nagy szükség lett volna!!

  2020.04.25 12:41
Megrendeltem a Gyerek Kiskonyhát ám az hiányos volt, nincs meg sok tartozéka. Ami van is repedt törött. E miatt feljelentést fogok tenni mivel nincs ki írva hogy a "kép csak illusztráció" de akkor is sok minden nincs benne. Hétfőn fogok telefonálni ahová csak tudok. Ez igy nem fer ki fizettem a teljes árat, a futárt és ilyen semmirevalo izét kuldenek ide. Fel háborít

  2020.03.30 22:54
Március 17. nappal rendelt termékeket a mai napig nem kaptam meg. Többször érdeklődtem, melyre nem kaptam megfelelő választ. Hogy hogy 2 hét alatt nem tudnak utana nézni az utalásomnak? Felháborító hogy a mai világban nem tudnak naprakész könyvelést készíteni és nem tudnak érdemlegest választ adni!

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.