ELMŰ
panaszok-ELMŰ - Logo

ELMŰ

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.27 10:30
Üdv. December 20án kifizettem 220ezer forintot az Émásznak teljesítmény bővítésre és 250ezret a szerelönek, aki a villanyóra korszerüsítést csinálta. A mai napig nincs bekötve a házba a bővítmény. Kiadta az Émász alvállalkozónak a munkát. Kétszer volt kint nálam az elektro-sol zrt től M. Robert szerelő, aki beült a kocsijába és 2×4500ft értékű munkalapot vett fel. Mi szerint, meghaladja a 180cm magasságot a villanyóra/ mérőhely. Nem tudom alacsonyabbra tenni, mert még a ház felújítás alatt áll, így az udvaron van, tehát megy még az óra alá 1 méter beton. A lényeg, hogy több mint egy hónapja vagyok két kis gyerekkel fűtés nélkül a házba és a 2 idős szülőmmel. Mert a bővítménnyel tudom csak elindítani az elektromos kazánt. Több mint egy hónapja kifizettem és több mint 3 hónapja megrendeltem a bővítményt, mégis kijött egy nem kedves alak aki nem tudja és nem is akarja megoldani a problémát. A zrt sem tesz semmit. Igazából a problémám az lenne, amiért panasszal élnék, hogy az Émász azt mondta nekem, hogy 8 napja van az alvállalkozónak megcsinálni a munkát de még egyszer sem sikerült 8 nap alatt kiérkezniük sem, nem hogy megcsinálni a munkát!

ELMŰ Márkáról

A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság több mint egy évszázada jött létre. A vállalat még az Osztrák-Magyar Monarchia időszakában kezdte el működését és két világháborút, illetve több rendszerváltozást átélve folytatja lényegében az eredeti célú tevékenységét: a különböző jellegű fogyasztók villamos energiával való ellátását. Az ELMŰ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. együtt Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalatcsoportja. A Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (ELMŰ) és az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (ÉMÁSZ) évszázados múlttal rendelkező cégek, amelyek 2007 óta ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport néven működnek. A vállalatcsoport és annak tagvállalatai Budapesten és agglomerációjában, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyékben, valamint Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye egyes részein mintegy kétmillió ügyfél számára biztosítják a villamos energiát egyetemes szolgáltatóként, és országszerte több ezer vállalati ügyfél versenypiaci kereskedőpartnereként.

 

Amennyiben Önnek személyes tapasztalata van a szolgáltatóval kapcsolatosan, legyen szó akár a szolgáltatásról, díjszabásról vagy az ügyfélszolgálatról, a panaszok.com lehetőséget kínál arra, hogy megossza ügyfélélményét. Nálunk bátran panaszkodhat, a cég pedig felveheti Önnel a kapcsolatot egy esetleges vitás ügy rendezése érdekében. A panaszok.com célja hogy elősegítse az ügyfelek és cégek minél hatékonyabb együttműködését.