Edutus Egyetem
panaszok-Edutus Egyetem - Logo

Edutus Egyetem

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Edutus Egyetem Márkáról

Az Edutus Egyetem egy fiatal, dinamikusan fejlődő, környezettudatosan működő egyetem. Fő törekvése, hogy a közoktatási és a vállalati szférával való kapcsolatok szorosabbra fűzésével és az együttműködés új útjainak kiépítésével megerősítse „tudásközpont” jellegét, hogy szolgáltatásaival képes legyen elősegíteni a térség versenyképességét. Az Edutus Egyetem jogelődje a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 1992-ben alakult Tatabányán, alapvetően üzleti képzésekre szakosodva az első magán főiskolaként Magyarországon. Több mint húsz éves fennállása alatt számos jelentős változáson ment keresztül: az eredendően tatabányai főiskola egy budapesti, majd később határon túli, székelyudvarhelyi tagozattal bővült. 

A Panaszok.com segítségével az Edutus Egyetem felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit a látogatása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett ügyfeleket generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.