Ecipo.hu
panaszok-Ecipo.hu - Logo

Ecipo.hu

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.21 11:00
Karácsonyra kaptam egy elég drága táskát, amiről két használat után elkezdett lejönni a márkajelzés. Visszaküldtem (sajnos a 30 nap már eltelt a vásárlástól) egyúttal a rendszerükben kapcsolattartási e-mailként megadtuk az enyémet (van olyan opció, ahol ezt be lehet állítani, de minek, ha nem veszik figyelembe). Folyamatosan annak írkáltak, akitől kaptam a táskát. Írtak -persze megint nem nekem, hanem neki- néhány hét! elteltével,hogy a terméket javítják. Én kértem,hogyha megoldható a pénzt küldjék, ne a táskát, egyrészt vettem tőlük azóta már egy másik hasonlót (amit addig nem mertem hordani, amíg le nem zajlik a másikkal a procedúra és most küldhetem vissza), másrészt a hiba olyan,hogy attól,hogy egy betűt megragasztottak másik 9 még lejöhet, és baromi idegesítő az ide oda küldözgetés, plusz ahhoz kicsit drága, hogy egy ragasztott példányom legyen. Válaszra sem méltattak. Viszont következő nap küldtek egy e-mailt -ismét annak, akitől kaptam-, hogy küldjük el a számlaszámot (ami benne volt a visszárú lapban és két korábbi e-mailben is, de az mellékes, bizonyára nehezükre esik megnézni). De ennek már örültünk, hátha sínen van a dolog. Erre ma irt a GLS, hogy kézbesítik a táskát, fogalmunk sincs milyen indíttatásból a vásárló lakcímére (ami vidéken van, nem oda rendelte a táskát, valójában nem is lakik ott és soha nem kert oda kézbesítést, és ott átvenni senki nem tudja). Mint kiderült a számlaszámot nem azért kérték,hogy visszautalják a vételárat,hanem a postaköltséget (ami amúgy nem is volt, ma táskát a GLS vitte el tőlem ingyen és anno a kiszállítás is ingyen volt). Egy hónapja kaptam az ajándékot, azóta hordani nem tudtam, jelenleg még se táska se pénz. Soha többet ecipo, pedig eddig az egyik kedvenc webshopom volt.  

  2020.01.11 15:43
Rendeltem az ecipo.hu-ról egy cipőt. Elvileg volt rá 30% kedvezmény mégis mire a fizetéshez értem ezt nem vonta le.  Az ügyfélszolgálat nem válaszol.