DPD
panaszok-DPD  - Logo

DPD

Panaszok
21
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.11.12 13:33
Az egyik futárral kapcsolatban lenne a panaszom akinek a.mai nap.folyamán átkellett volna hogy vegye a csomagom és telefonon keresztül olyan bunkó és primitív módon viselkedett és beszélt velem hogy elképesztő !Állítása szerint itt volt az utcánkban és nem találta a házszámot,elsem jött a házunkig felhív hogy menjek ki a ház elé ,ki is mentem a karonülő gyerekemmel,és a saját költsegemen visszahívom hogy itt várom kb 10 perce és hogy hol van?ő állította hogy ott van de sehol senki nem volt..és bunkón beszélt velem!!!Azóta sem jött senki a csomagomért !Panaszt tettem már telefonon is és most írásban is megteszem !Nem találkoztam még önöknél ezzel a.futárral mert évek óta rendelek már önökön keresztül a H&M ből de mindig egy nagyon kedves és tisztelettudó futár jött eddig a pillanatig ,de ez hihetetlenül rossz személység volt..!

  2020.10.09 11:05
Október 5-én rendeltem az egyik Ikea áruházól több tízezer forint értékben háztartási dolgokat, a visszaigazoló emailben október 7-re ígérték a szállítást. Az ígért napon reggeltől délutánig vártam a csomagom, majd felhívtam a Dpd ügyfélszolgálatot,hogy pontosan mikor érkezik aznap a csomag. A hölgy a telefonban elmondta,hogy az Ikeától később érkezett be a csomag a szállítási helyre,mint ahogy a futár eljött volna onnan, ezért másnap fogják kiszállítani a csomagom. Ez így már két szabadnapomba került volna, másnap ugyanez a forgatókönyv volt, reggeltől délutánig vártam a csomagom,felhívtam az ügyfélszolgálatot,majd a hölgy azt mondta,hogy a csomagom az egyik telephelrol vissza lett fordítva a másikra,ezért csak másnap október 9-én várhatom a csomagom. Ma október 9-e van, megelőzve az egész napos várakozást,ma reggel hívtam fel őket a szállítás időpontjáról érdeklődve. A telefonban a hölgy közölte,hogy a csomagom megsérült, ezért nem kerül kisszállításra. EZ MÁR £ SZABADNAPOMBA KERÜLT és csomagot meg mindig nem kaptam,tehát várhatóan még egy szabadnapot kell kérnem a szállítás tényleges napjára. Nem is csak a szabadnapokról van szó,hanem, hogy ha én nem keresem őket, nem hívom őket minden egyes nap, akkor ezekről az eseményekről semmit sem tudnék, sem a szállítás késedelméről, sem a csomagom megsérülésérol, hiszen emailben semmilyen értesítést nem kaptam. Felháborítónak tartom,hogy nem egy-kettő szabadnapom elment erre és még csak értesítőt sem kaptam, ,,hogy bocsika,de nem jön a csomag". Nem tudtam ilyen esetben mi mást csinálhatnék, ezért gondoltam írok ide egy panaszlevelet, hátha törtenik valami. Köszönöm megértésüket!

  2020.10.01 14:11
A probléma ott kezdődik, hogy az otthoni címemre kértem a kiszállítást, de munkaidő alatt második kiszállításra sem tudtam átvenni. A futárok hívtak a mobilomon. Hat nappal a második kiszállítás után írtam nekik, hogy semmiről semmi értesítést nem kaptam, az említett két futár hívásán kívül. Amire röviden azt írták, hogy visszafordították a csomagot, mert lejárt a raktározási idő. Ezek után nagy nehezen felhívtam az ügyfélszolgálatukat, ahol semmi segítséget nem nyújtanak, csak azt hajtogatja, hogy nem adhat ki információt a csomag azonosító nélkül, és hogy a feladóval vegyem fel a kapcsolatot. Ezzel viszont az a baj, hogy külföldről rendeltem, és addig amíg vissza nem ér a csomag, (amit egyébként át tudtam volna venni, ha módosítunk a kiszállítási címen, vagy elmegyek a csomagküldő szolgálat raktárába érte) nem fog tudni foglalkozni vele. De ezt a futárokkal nem lehet leegyeztetni. Ezek után írtam nekik még egyszer és megkérdeztem, hogy honnan kéne tudnom a csomag azonosítót, ha nem küldenek róla értesítést, és erre a végső válaszuk ez volt: "Sajnos a 14 karakterből álló csomagszám nélkül nem tudunk további információval szolgálni." Így nem kaphatom meg a csomagom, amiért 12000 forintot fizettem. Mellesleg a hozzáállásuk alapján azt gondolom nem is nézték meg a csomagomat, csak rávágták, hogy visszaküldték, mert nem akartak foglalkozni vele, és ez volt a legegyszerűbb lerázós szöveg. Azért is gondolom ezt, mert egymásnak ellentmondó dolgokat mondanak meg írnak, amikor valaki megpróbálna utánajárni. Pl a telefonon keresztül azt mondja a diszpécser, hogy 7 munkanap után küldik vissza, később a levélben már azt írják 5 munkanap után. Esélyt se adnak rá, hogy azonosítsam magam, és valahogy megkaphassam a csomagom, egyszerűen nem akarnak foglalkozni vele.

  2020.09.09 19:28
a futár azt hazudta, hogy itt járt pedig se a kaputelefonon nem csengetett fel se a megadott telefonszámon nem hívott, áldozhatok még rá istentudja hány napot arra, hogy átvegyem aminek rég nálam kéne lennie.

DPD Hungária Kft. Márkáról

A DPD Csoport 60.000 munkatársa segítségével naponta több mint 4 millió csomagot szállít Európa legnagyobb közúti hálózatán. A multicég célja hogy a legjobb csomagszállítási partner legyen, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt, hogy a csomagok küldése és fogadása még könnyebb és rugalmasabb legyen. A DPD Hungária Kft. 2003-ban alakult a GeoPost és Lagermax csoport közös vállalkozásaként, majd a cég 2005-ben 100%-ban GeoPost tulajdonba került. A vállalat a belföldi és a nemzetközi csomagszállítás terén évente 9 milliós darabszámmal számol. 

A panaszok.com segítségével a cég felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat problémájára vagy sérelmére. Célunk, hogy elősegítsük a különböző szolgáltatások minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, problémája akadt a csomagküldéssel, vagy a szállítmány nem érkezett meg időben, esetleg a futár nem volt Önnel segítőkész. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, vagy az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját most itt a lehetőség!  A panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.