DPD
panaszok-DPD  - Logo

DPD

Panaszok
47
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.09 14:20
aug.02.-én kiszálított a [email protected] Gebrüder Weiss Express China Co..L. által küldött 2db.4TB.Portable SSD-t.Akülső merevlemezek rövid használat után tönkre mentek.Kérem panaszom sürgős kivizsgálását. tisztelettel V. Sándor Szeretném ha részemre visszautalnák a hibás külső merevlemezek árát mivel kisnyudijas vagyok és egy ilyen felesleges kiadás súlyosan érinti bevételemet.Csere nem érdekel mert megcsappant a bizalmam a termék iránt.

  2021.10.09 12:02
Franciaországból adták fel nekem egy csomagot, amelyet Október 4-én a DPD kézbesített is, csak azt nem tudom, kinek. A tiszavasvári szállítási és debreceni számlázási cím kreatív ötvözését követően kitalálták egy nekik megfelelőnek tűnő címét és találomra odaadták valakinek a 90€ értékű csomagomat (ami a párom születésnapi ajándéka lett volna). A kézbesítés előtt sem egy hívás, sem egy email nem volt, hogy problémájuk van a kézbesítéssel. 10€ szállítási díjért meg én szaladgálnak a pénzem után... Egyre megbízhatatlanabb cég.

  2021.10.04 18:45
2021.október 4-én a futárszolgálatot végző munkatárs közölte, hogy a telefonos applikációs bankkártya fizetési módot nem lehet használni, mert neki egy olyan terminál jutott, ami erre alkalmatlan.. Ezt a csomagot már előző hét péntekén kellett volna kiszállítani, de se csomag, se üzenet. Kérdésre válasz: új kolléga és kifutott az időből...

  2021.07.04 07:04
A maxigumi.hu weboldalon megrendeltem 2021.06.28-án négy darab autógumit és átutaltam az árát az "ad tyres international " számlájára. A honlapon azt ígérték, hogy a terméket max 72 óra alatt kiszállitják. Jun 29 én kaptam egy emailt a maxigumi.hu-tól, amiben nyomon követhetem a megvásárolt termékeket. Az egyik HU-0621-00632 rendelés nyomonkövetése. Ez két autógumi szállítása. A másik HU-0621-00627 rendelés nyomonkövetése . Ez két autógumi szállitása. A csomag szállitása a DPD csomagszállitóval történik és ma reggel 2021.06 02-án megnéztem a nyomkövetésen és a termék Budapesten van a csomagküldő központban. Továbbá az szerepel, hogy a címzett címe nem helyes. Adatai E. Sándor HUNGARY Amikor leadtam a rendelés én ezt a címet adtam le. A nevem pedig E. Sándor. Ha nem hisznek nekem elküldhetem a lakcímkártyám másolatát. Nem először rendelek külföldről és eddig mindig megtaláltak, és ki tudták szállítani a terméket. Magyarországon és a vílágon csak egy Böröndös utca van még véletlenül sem tudnák eltéveszteni a címet. Csak be kell ütni a google keresőben. Ha nem találják hívjanak fel telefonon szívesen segítek. Köszönöm. Üdvözlettel E. Sándor.

  2021.06.18 12:50
Üdv! Panasszal élek a futaruk rendszeresen nem hozza ki nekem a csomagot.Visszajelzesben azt kapom h volt itt de nem ért el. Fel se hívott, meg se próbált idetalalni és mennek vissza a csomagok . Csodás hogy ennél a cégnél ilyet megengedhet magának egy futár! Kártérítést fogok követelni ez már nem az első alkalom. Múltkor behívott a telephelyre hogy vegyem fel ott a csomagot persze ott se találtam senkit. Köszönöm DPD!

DPD Hungária Kft. Márkáról

A DPD Csoport 60.000 munkatársa segítségével naponta több mint 4 millió csomagot szállít Európa legnagyobb közúti hálózatán. A multicég célja hogy a legjobb csomagszállítási partner legyen, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt, hogy a csomagok küldése és fogadása még könnyebb és rugalmasabb legyen. A DPD Hungária Kft. 2003-ban alakult a GeoPost és Lagermax csoport közös vállalkozásaként, majd a cég 2005-ben 100%-ban GeoPost tulajdonba került. A vállalat a belföldi és a nemzetközi csomagszállítás terén évente 9 milliós darabszámmal számol. 

A panaszok.com segítségével a cég felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat problémájára vagy sérelmére. Célunk, hogy elősegítsük a különböző szolgáltatások minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, problémája akadt a csomagküldéssel, vagy a szállítmány nem érkezett meg időben, esetleg a futár nem volt Önnel segítőkész. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, vagy az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját most itt a lehetőség!  A panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.