DPD
panaszok-DPD  - Logo

DPD

Panaszok
12
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.07 18:45
Rendeltem egy csomagot, és csak a DPD-t lehetett választani, csak házhozszállításra. Megkaptam az értesítést tőlük, hogy hétfőn szállítják. Jelenleg fél napot vagyok tanfolyamon, és fél napot otthon, de gondoltam, csak megoldható, hogy ne kelljen otthon lennem egész nap. Hétfőn 9 órakor kaptam egy sms-t, hogy 10 és 11 között jön a futár. Próbáltam elérni őket minden lehetséges módon, hogy megspóroljam az utat a futárnak, ugyanis délelőtt van a tanfolyam, és nem vagyok otthon. Nem sikerült. Amikor a futár felhívott, hogy ott van, vázoltam neki a helyzetet, és megkérdeztem, nem tudná-e délután hozni. Erre nem volt mód. Felhívtam az ügyfélszolgálatot. A hölgy meg sem próbált segíteni. Elmondtam neki is, hogy kb 1 óráig hol tartózkodom, tudják-e oda szállítani a csomagot délelőtt, ha átkérem arra a címre. Nem tudta megmondani a napszakot sem, és nem tudják előre, hogy mi lesz. 11 környékén írtak kedden, hogy délután 3-4 között jön a futár. 

  2020.06.22 18:48
Üdvözlöm! Már többször rendeltem csomagot melyeket az Önök futárszolgálata hozott ki, de a csomagátvételt követően szomorúan észleltem, hogy össze-vissza vannak nyomkodva a csomagok, a megrendelt termékek össze vannak törve. Kérem figyeljenek a csomagok állapotára!

  2020.03.29 22:17
A DPD Hungária Kft. Általános Szerződési Feltételeit nem tartotta be egy csomagom kiszállításakor, mivel nem biztosították számomra az abban szereplő 3. kiszállítási lehetőséget. Kétszeri kiszállítás azért hiúsult meg, mivel a telefonom elromlott és éppen abban a pár napban nem voltam elérhető, azonban a kiszállításról e-mail értesítést nem kaptam és miután jeleztem a problémát és kértem a szerződésükben megadottak szerinti harmadik kiszállítást, a cég ügyfélszolgálati képviselője ezt megtagadta jogos indokra való hivatkozás nélkül. Így a csomagért végül tömegközlekedéssel kellett kijutni téli időben egy nagyon nehezen megközelíthető raktárba, annak ellenére, hogy a DPD Hungária Kft. Általános Szerződési Feltételeit belföldi futárposta szállításra, melyek 2018.03.16-ától érvényesek, 6.6.6 pontjában a következő információ szerepel: "Ha a Küldemény kézbesítése első alkalommal nem járt sikerrel, a DPD írásbeli értesítő formájában tájékoztatja a Címzettet erről a tényről, és a Küldemény a DPD depóba visszakerülve a hiba okát egyértelműen azonosító szkennelést kap. Ezt követően a DPD a következő munkanapon ismét megkísérli a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, a Címzettnek még lehetősége nyílik arra, hogy a második írásbeli értesítő elhelyezése utáni hét (7) napon belül a DPD-vel telefonon megbeszéljen egy harmadik időpontot (véghatáridő), amikor átveheti a Küldeményt."

  2020.02.13 09:44
DPD futárszolgálatnál szeptember óta nem működik a hordozható terminál a 8.kerületben! Egyszerűen nem lehet náluk bankkártyával fizetni, többször jeleztem nekik, de azt mondják menjek be a központjukba és ott tudok kártyával fizetni! De könyörgöm ez egy kényelmi szolgáltatás, de így nem! És ráadásul ők a legdrágábbak az összes futár cég közül!

  2020.02.05 19:41
A kecskeméti telephelyű DPD futárszolgálatnál decemberben feladtunk egy 50.000Ft értékű karácsonyi csomagot Angliába és ezért a szolgáltatásért 10.000Ft-ot fizettünk.Sajnos a csomag nem érkezett meg a címzett családnak.Az angliai depóba érve fedezte fel az ottani futárszolgálat,hogy az a konténer ,amiben a mi csomagunk is szállításra került,megsérült, ezért automatikusan elindították a konténer megsemmisítését.Küldtünk hibabejelentő papírt a magyar DPD-nek feltüntetve a csomagban lévő tárgyak értékét.Ennek a levélnek a feladása 1 hónappal ezelőtt történt. A futárszolgálat azt üzente,hogy egy hónapon belül választ kapunk és esetleges kártérítést.1 hónap letelte után felhívtuk a DPD-t,de még sehova nem haladt az ügy. Segítségüket szeretnénk kérni,hogy ilyenkor mi a teendő?Számíthatunk bármiféle kártérítésre? Válaszukat előre is köszönjük. Üdvözlettel:Festő-Hegedűs család

DPD Hungária Kft. Márkáról

A DPD Csoport 60.000 munkatársa segítségével naponta több mint 4 millió csomagot szállít Európa legnagyobb közúti hálózatán. A multicég célja hogy a legjobb csomagszállítási partner legyen, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt, hogy a csomagok küldése és fogadása még könnyebb és rugalmasabb legyen. A DPD Hungária Kft. 2003-ban alakult a GeoPost és Lagermax csoport közös vállalkozásaként, majd a cég 2005-ben 100%-ban GeoPost tulajdonba került. A vállalat a belföldi és a nemzetközi csomagszállítás terén évente 9 milliós darabszámmal számol. 

A panaszok.com segítségével a cég felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat problémájára vagy sérelmére. Célunk, hogy elősegítsük a különböző szolgáltatások minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, problémája akadt a csomagküldéssel, vagy a szállítmány nem érkezett meg időben, esetleg a futár nem volt Önnel segítőkész. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, vagy az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját most itt a lehetőség!  A panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.