Douglas
panaszok-Douglas - Logo

Douglas

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.15 09:30
Nem voltak magas elvárásaim. Beértem volna azzal, ha kiszolgálnak. Az armani priveet mellé beosztott hölgy fél óra várakozás után is levegőnek nézett.

Douglas Márkáról

A Douglas parfüméria a német Douglas Holding AG cégcsoport kozmetikai áruházcsoportja. A cégcsoport jelenleg 1900 üzletet üzemeltet, ebből 1500 Németországban és az Európai Unió többi országában, illetve az Egyesült Államokban található. A cég több, mint 200 éves múltja John Sharp Douglasszal kezdődött 1821-ben Hamburgban megalapította a Douglas Parfüm és-Szappangyárat. 1910-ben nyitotta meg kapuit a Parfümerie Douglas első üzlete Hamburgban. A cég tulajdonképpeni sikere 1969-ben kezdődött amikor Dr. Jörn Kreke vezetése alatt 6 kisebb parfümériát vettek át. Ebben az időben a szépségápolási piac még gyerekcipőben járt Németországban. Nem telt el 10 év és a hálózat már Németország vezető parfümkereskedésévé vált miközben 100. parfümériájának megnyitását ünnepelte. A cég figyelme a németországi növekedés mellett hamar a nemzetközi piacok felé fordult. A külföldi terjeszkedés Ausztriában kezdődött. A parfüméria első üzletét 2001-ben nyitotta Budapesten. Jellemző a cégre, hogy forgalmas csomópontokon, vagy sétálóutcákon, illetve hatalmas üzletközpontokban alakít ki üzletet. Magyarországi üzleteinek száma mintegy 19, ebből 10 budapesti és 9 vidéki üzlet.

A Panaszok.com segítségével a Douglas felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.