DIGI
panaszok-DIGI - Logo

DIGI

Panaszok
24
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.12 13:34
Üdvözlöm. Szeretném bejelenti hogy önök úgy kötnek szerződést az ügyféllel hogy nem győződnek meg arról hogy a technikai feltételek adottak e. Két lehetőség merült fel bennem, vagy nem érdekeltek az új ügyfél elégedettsége miatt ,vagy egész egyszerüen technikailag nem képesek megoldani egy bekötést a xxI.században. A szerződés aláirása előtt pár nap türelmet kértek hogy meggyőződjenek arról hogy lehetséges e az új ügyfél csatlakoztatása a rendszerhez.amikor ez megtörtént behivtak szerződést kötni ami meg is történt,majd elmondták hogy ember hiány van kb.egy hónap a bekötés kivitelezése.Majd közel3,5 héttel késöbb eljött a nagy nap és értesitettek hogy jönnek bekötni a szolgáltatást.Nos az első idopontba nem érkezett meg az igért szerelő,bár jelezete hogy nem ér ide.1 nap szabi kárba ment.Másnap megjött a szerelő majd kis fejvakarás után és a terep szemlevételezése után kijelentette hogy nem tudja bekötni.Még egy nap szabi (huss.)És most jön a lényeg nem tudja mikor lesz beköthető.Ez felháboritó!!!!! Szeretném ha tudatosodna önökben ,ez egy szolgáltatás amit érvényes aláirt szerzödéssel megrendeltem a Digitől, csak éppen nem tudja teljesiteni a szolgéltató.És ennek semmiféle jogi következménye nincs.Szertném ha a Digi elégedett ügyfelei közé tartozhatnék. És a szlogenükhöz hiven:PANASZKODJON SZABADON (bár senkit nem érdekel a panasza, Üdvözlettel:F. Sándor (most még elégedetlen és felháborodott ügyfél.)

  2021.11.28 17:58
Ez a ceg egy vicc en komolyan mondom nektek. Nincs olyan hogy ne szakadozna azinternet. Mar bocsanat hogy igy beszelek de hihetetlen. Miota behuztak az optikai 1000-es internetet azota olyan mocskosul szar hogy ilyent meg Bangladesh se.. Folyamat szakadozik minden nap szakadozik. De ez az utobbi par nap viszi a palmat. Nincs olyan 5 perc mikor nem akkadozna anyira hogy ne lehessen hasznalni. Fujjj. Le is mondom ezt az elofizetest.

  2021.07.18 20:28
2.napja nincs internet szolgáltatás. Kérem mielőbbi visszaállítást. Nem világít a modul se tv se internet. Hiába hívom az ügyfélszolgálatot senki nem veszi fel a telefont. Segítséget kérek!! Szeretném ha intézkednének! Köszönöm mielőbbi segítségnyújtásukat. Tisztelettel B. Emma. Kiskunlacháza

  2021.05.23 18:31
Tisztelt DIGI Kft! 2021.04.28-án a Vám-Garancia Kft- telefonon szerződést kötött Önökkel hogy igénybe vegye az Önök üzleti internet szolgáltatását és FIX IP címet is kértem. Felvették az adataimat és Online meg is lett kötve a szerződés és egy héttel később kijött a megadott címre egy kollégájuk, aki be is kötötte az internetet. A FIX IP címet azt mondta, élesítik bent és mire kell, igénybe tudjuk venni. A mai napon 2021.05.23-án tudtam a cégem IT szakemberével össze egyeztetni, hogy telepíti a szerverünket a címre, ahova bekötötték az internetet. Szerver bekötés után kiderült, hogy nincs FIX IP cím. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, nekem nem adhatnak felvilágosítást, mert nem vagyok benne az Önök rendszerébe vagyis Önöknél senki nem képviseli a Vám-Garancia Kft-t. Szerződést viszont tudtak kötni velem és a számlát is ki tudták küldeni úgy hogy senkinek nem tűnt fel a hiányosság. A szerződésről e-mailben nem kaptam másolatot, nem említették miket kell benyújtanom. Visszanézve a számlát, az sincs jól kiállítva, mert a cégem székhelye nincs rajta feltüntetve, csak a bekötési cím. Kérem legyenek szívesek a hibát helyre hozni. Mellékeltem a cégkivonatot és az aláírási cím példányt. Legyenek szívesek a szerződést megküldeni és a számlát a meglévő számla számra hivatkozva javítani. Az önök számlájának kiegyenlítése megtörtént 2021.05.21-én. A FIX IP címet legyenek szívesek soron kívül beállítani. Bízom mihamarabbi ügyintézésükben és abban, hogy ez miatt a probléma miatt nem keletkezik gazdasági kára a Vám-Garancia Kft- nek és jogi út nélkül is meg tudják oldani az okozott kellemetlenséget. Üdvözlettel, N. Angéla Ügyvezető

  2021.04.14 12:33
Tisztelt DIGI! sz.sz.:797858 Felháborodva olvastam felszólító levelüket, melyben a fizetési emlékeztetőjükért 600,- azaz Hatszáz!!! forint adminisztrációs díjtöbblettel fenyegetőznek, melyet időközben ki is számláztak. Néhány nappal később kiküldtek egy második fizetési felszólítást, melyben még plusz 1000,- azaz Egyezer!!! forint adminisztrációs plusz költséggel és szolgáltatás kikapcsolással fenyegetőznek. Felfoghatatlan számomra, vajon mit és hogyan adminisztrálnak Önök ennyi pénzért. Mellesleg ezen hátralék az Önök levelét éppen elkerülve kifizetésre került. Ráadásul második levelüket Mezőkövesdre - a szolgáltatási helytől 150 km-re - küldték ami nem a tartózkodási helyünk és kb. félévente járunk Mezőkövesden. Puszta véletlen, hogy ez éppen a mai napon történt. Furcsa számomra, hogy a értesítéseket a számlákról e-mailen igen hektikusan, hol megkapom, hol nem , viszont az első fizetési felszólításuk furcsa módon kivétel nélkül célba talál. Az igen drága adminisztrációjuktól elvárok nagyobb figyelmet a számlák pontos és hiánytalan e-mailen való küldésére. Érdekes és egyoldalú az üzletpolitikájuk, s sajnos a csalódás bennem mérhetetlen, mivel eddig hellyel-közzel meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal, azonban az eljárásuk eléggé gondolkodóba ejtett. Tisztelettel Ny. Andrea

DIGI Márkáról

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. egy távközlési és médiaszolgáltató vállalat. A cég tulajdonosa a romániai RCS&RDS konzorcium, mely a holland bejegyzésű Digi Communications N.V. leányvállalata. A cégcsoport többségi tulajdonosa Teszári Zoltán romániai magyar vállalkozó. A DIGI márkanevet 2006-ban vezették be Magyarországon, a cég elődjének az 1994-ben alapított EPA-HCS Kft. tekinthető. A cégek infrastruktúrája és tulajdonosi szerkezete gyakorlatilag ugyanaz. A cég műholdas és kábeltelevízió-, vezetékes/mobilinternet, valamint telefon szolgáltatásaival Magyarországon kívül Romániában, Olaszországban és Spanyolországban is jelen van. Emellett számos televízió és rádiócsatornát üzemeltet a kelet-európai régióban. 2017-ben vezették be a bukaresti tőzsdére, 2018-ban kb. 511 000 magyarországi ügyféllel rendelkezett. A vállalat 2019. május 27-én Magyarországon is elindította mobilszolgáltatásait, saját hálózatán , 06-50 -es körzetszámmal.

A Panaszok.com segítségével a DIGI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.