Deichmann
panaszok-Deichmann - Logo

Deichmann

Panaszok
18
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.13 18:28
Említett cégnél vásároltam egy boka cipőt, amelyből 1 hónap után kiszakadt a cipzár. Visszavittem, ahol közölték, hogy fel kell küldeni Pestre, oke.. 1-2 hét visszajött hát ők ezt sajnos nem cserélik ki mert nem az ő hibájuk, mert az én járási szokásaim nem megfelelőek a cipőnek.. Ahaa, joo.. Hozzateszem a jarasommal semmi gond nincsen es azota sem vasaroltam itt cipot vagy barmi mast...

  2019.04.12 10:22
Vásároltam az üzletben egy Nike cipőt, annak reményében, hogy mivel magasabb az ára, minőségben is jobb lesz. Rá két hónapra kilyukadt az eleje az egyik cipőnek, és kezdett a másik is foszlani. Hozzáteszem, hogy nem sportoltam benne, nem végeztem semmilyen megterhelő tevékenységet. Visszavittem, hogy szeretném kicseréltetni, vagy legalább adják vissza az árát. Elküldték bevizsgálásra, és az az eredmény született meg, hogy nem megfelelően használtam a cipőfűzőt, így a panaszomat visszautasítják. Szerintem ez nevetséges...

Deichmann Márkáról

A Deichmann Európa legnagyobb cipőáruháza, amely 26 országban (nem csak Európában, hanem az Egyesült Államokban is) több mint 3326 üzlettel van jelen és közel 33 700 munkatársat foglalkoztat. A céget 1913-ban alapította Heinrich Deichmann, a németországi Essenben. A vállalat központja ma is itt található. Az első magyar üzlet 2001-ben nyílt meg Budapesten. Ma az üzletlánc 112 üzletet működtet Magyarországon, 23 üzlet a fővárosban, míg a többi 89 üzlet vidéken található. A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. több mint 4 millió pár cipőt értékesít minden évben.

A Panaszok.com segítségével a Deichmann felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.