Deichmann
panaszok-Deichmann - Logo

Deichmann

Panaszok
18
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.12 14:25
Ket iker gyerekemnek vasaroltam szandalat nem keves penzt otthagyva. Lanyom szandalja par ora hasznalat utan az oldalan szetrepedt... oldalan latszik egy ragaszto csik valoszinusitheto a repedest vagy gyartasi problemat ezzel tuntettek el.. bevittem boltba ahol kozoltek a gyerek biztosan eles targyhoz nyomta a szandalt ezert reklamaciot nem fogadjak el.. es emellett kedvesen megjegyeztek ha hibas is az anyag mit varok el egy 5000 fto-os szandaltol!!! Hat nem ezt es felhaboritonak talalom a boltosok hozza nem erteset es ugyefogyott indokaikat csak azert nehogy mar egy rendeltetes szerint hasznalt szandalt par oraig hasznalva kicsereljenek...

  2022.05.11 19:02
1 hónapja vettünk kislányomnak a Deichmannban egy pár cipőt, mostanra elviselhetetlen állapotba került a cipő. Az orra leszakadt, az anyagja több helyen elszakadt. Megragasztani képtelenség. A Deichmannba visszavittük javíttatni, de el sem küldték a cipőt, a hölgy megállapította, hogy a kislányom a hibás!!!!!!! Felháborító!!!! Még a kislányaim is felháborodtak a hölgy viselkedésén. Készült jegyzőkönyv, de ezen kívül segítséget nem kaptunk, pedig kértem, hogy legalább javítsák meg.

  2022.03.25 14:20
2021 őszén vásároltam egy átmeneti cipőt de egyszer sem volt rajtam. Idén ahogy megérkezett a jó idő végre lecserélhettem a csizmát. Elindultam dolgozni, a tőlem 350m-re levő villamosmegállóban felszálltam, és amikor leszálltam, furcsa "klapp-klapp" hang után éreztem hogy valami nem stimmel a cipőmmel. Megdöbbenve láttam hogy a teljes talpa levált! Első viseléskor, 350m séta után! Rettenetes helyzet volt! Elkéstem a munkából ahol éppen fontos tárgyalás zajlott és ott álltam a város másik végén fél cipőben. Még sosem kerültem ilyen helyzetbe, el nem tudom mondani mennyire rosszul éreztem magam. Nem viszem vissza- sztem a blokkját sem tette, el, de soha többé nem vásárolok Deichmann-ban.

  2022.03.15 09:41
Vettem egy Nike cipőt amit csak nagyon keveset használtam, mert 3 hónap alatt kilukadt az anyag az orr résznél. Ráadásul nem mindennapi használatba volt mert másik cipő mellett hordtam. Vissza vittem és mondtam az eladónak, hogy mi a probléma. Körbe forgatta és rávágta hogy ez nem rendeltetésszerűen volt használva...persze jó bunkó hangnembe...Mondtam ,hogy másik cipő mellet hordtam és 3 hónap alatt nem kéne így szétmennie. Ő ezzel nem tud mit csinálni...lehet a lábújjam szakította ki.,.mire én: akkor levágjam a lábújjam? Nem lehet hogy gyenge az anyag minősége? Ő nem tud mit tenni max jegyzőkönyvet ír. Leírta hogy nem rendeltetés szerű használat....Amit még viccesnek tartok, hogy miért hozzá nem értő bolti eladók vizsgálják a cipőket? Ráadásul úgy beszélnek az emberrel mintha őket minősítenék a rossz termékek miatt.

  2022.02.28 06:03
2 hónapja vettem a fiaimnak 2 db cipőt, nem is viselték minden nap,de a talpa teljesen elkopott, az orra levált, oldalt kilyukadt. Visszavittem, nem javítják, nem cserélik. Azt írták a jegyzőkönyvben, hogy nem rendeltetés szerű használat. Kérdem én, mi a rendeltetése, ha nem a viselés? Nagyon csalódott vagyok, hogy ennyi pénzért még 2 hónapot sem bírtak ki a cipők! És flegmán kezelte a hölgy a problémát. Senkinek nem ajánlom a Deichmannt! Mellékeltem fotókat. 2hónapos cipőknek így kell kinéznie?? A kínaiban vásárolt párezres cipők tovább bírják.

Deichmann Márkáról

A Deichmann Európa legnagyobb cipőáruháza, amely 26 országban (nem csak Európában, hanem az Egyesült Államokban is) több mint 3326 üzlettel van jelen és közel 33 700 munkatársat foglalkoztat. A céget 1913-ban alapította Heinrich Deichmann, a németországi Essenben. A vállalat központja ma is itt található. Az első magyar üzlet 2001-ben nyílt meg Budapesten. Ma az üzletlánc 112 üzletet működtet Magyarországon, 23 üzlet a fővárosban, míg a többi 89 üzlet vidéken található. A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. több mint 4 millió pár cipőt értékesít minden évben.

A Panaszok.com segítségével a Deichmann felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.