Decathlon
panaszok-Decathlon - Logo

Decathlon

Panaszok
11
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.13 11:34
Rendeltünk egy pingpong asztalt 09.25-én, most10.13. van és még az se biztos, hogy a héten megkapjuk, miközben azt állítják, hogy van a raktáron. Mennyire nehéz logisztikailag leszervezni egy termék A pontból B-be való eljuttatását egy ilyen méretű cégnek? Nem egy filléres zokniról van szó, hanem egy 200+ asztalról ami elvileg helyben van. Már túl késő lemondani, de az biztos, hogy a közeljövőben nem őket fogom választani/ajánlani. Még csak fel sem ajánlanak valamiféle kompenzációt a több, mint 2 hetes kiszállításért. Felháborító.

  2021.10.11 18:00
A decathlonból megrendeltem online egy ping pont asztalt szeptember 26án aminek a kiszállítására azt írták, hogy október 1én hozzák. Ma október 11 van és még mindig sehol nincsa a ping pong asztal, ha hívom őket akkor meg annyi a reakciójuk, hogy majd keresnek. Botrány, hogy egy ekkora cég egy 200 ezer forintos megrendelést nem tud lebonyolítani. Többet nem fogok innen rendelni!

  2021.08.14 18:48
Sziasztok! Ma voltunk az egyik üzletetekben, kerékpárvásárlás céljából. Kiválasztottuk a gyerkőcnek a bicajt, nagy lelkesedés, végre megvan a szülinapi ajándék és akkor közli a kolléga, hogy nem lehet elvinni, kiállítási darab, októberre rendelhető,talán akkor lesz,most nincs. Másikat választottunk, azt sincs talán szeptember... Számunkra érthetetlen a dolog, miért van kint, ha nincs és mostanában nem is lesz. Így eljöttünk, máshol fogunk biciklit vásárolni.

  2020.10.20 16:33
Tisztelt Decathlon! 2020.09.06. 10 óra 50 -kor történt egy elállás, majd néhány perc múlva egy vásárlás az üzletükben. A mai napig utalás a számlámra nem érkezett, kérném mielőbb ez ügyben intézkedni. Tisztelettel:

Decathlon Márkáról

A Decathlon egy francia érdekeltségű sportáruházlánc, amely 43 országában van jelen és több mint 40 ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A cégcsoport a legnagyobb sportmárkákat és kedvező árú, de kiváló minőségű saját márkás termékeit kínálja a vásárlóinak, az áruházakban és a webshopban egyaránt. A vállalat 2005 óta van jelen Magyarországon. Az első létesítmény Budaörsön nyitotta meg a kapuit a vásárlók előtt. A cég központja továbbra is itt található. Jelenleg 25 sportáruház működik országszerte és a cégcsoport további üzletek megnyitását is tervezi a közeljövőben.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az áruház, vagy a webshop működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.