Deaura
panaszok-Deaura - Logo

Deaura

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.29 00:23
Az ingyenes arckezelés ígéretével csábítják oda az embereket, aztán szépen "megdolgozzák'. Mindenkinek azt mondják, hogy nem jó a bőre és ezekre a termékekre van szükségük. Hazugság, becsapás az egész.

  2019.05.11 22:57
Múlt hét kedden felhívtam őket és időpontot kértem, azt mondták rendben felírtak. Előbb ott voltam bő fél órával, de nem volt meg a foglalásom, mi több egyáltalán nem voltam benne a rendszerbe. Nevetséges és egyben dühítő is. Utaztam 30 percet a belvárosben a nagy büdös semmiért és elnézést sem kértek, hanem én voltam szánalmasnak nézve, hogy időpont nélkül jöttem.

  2019.04.15 13:54
Kozmetikai kezelésre hívtak be. Nagyon meglepődtem, hiszen azt mondták a telefonban ,hogy egy ismerősöm ajánlott be, és lepett meg ezzel a kezeléssel ("ajándék kezeléssel "). Nyilván éltem vele. Nagyon szép szalonba mentem egy igazi luxus kozmetikába. A kezelés arcfeles volt. Közben magyarázott a terapeuta. Majd a végén kiderült ,hogy eladni akar nekem nem is kis összegben . Le voltam döbbenve. Nagyon rossz élménnyel jöttem el végül.

  2019.04.12 12:13
Bemutattak nekem egy termékbemutatón egy arcápoló csomagot, és én megvettem. Mikor a helyszínen kenték föl nagyon szép és puha volt utána a bőröm, viszont amit haza hoztam, az kiszárít és irritálja a bőröm. Úgy érzem át lettem verve.

  2019.04.12 11:50
Kaptam egy hívást pár napja ettől a szépségközponttól, hogy ajánlották nekem ezt a kezelést, de mikor kérdeztem, hogy ki arra már nem kaptam választ. Nem hangzott rosszul, amit ajánlanak, de az időpont egyeztetés botrányos. Különösen kiemelték, hogy 10-20 perccel kezelés előtt érkezzek, mert nem csúszhatnak el, különben nem tudnak fogadni. Két nappal előre foglaltam, de az időpont miatt nagyon sokszor újra hívtak megerősíteni, vagy mintha törölték volna újra elkezdték ajánlani. Előfordult, hogy nem vettem fel és visszahívtam, aztán ez így ment két napon keresztül. Minimum 10 telefonbeszélgetést lefolytattunk. Mikor elmentem a kezelésre és az időpontom következett volna közölték, hogy nem vagyok a listán, de fel tudnak venni és egyeztetünk új időpontot. Na még mit nem!