Deaura
panaszok-Deaura - Logo

Deaura

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.29 00:23
Az ingyenes arckezelés ígéretével csábítják oda az embereket, aztán szépen "megdolgozzák'. Mindenkinek azt mondják, hogy nem jó a bőre és ezekre a termékekre van szükségük. Hazugság, becsapás az egész.

  2019.05.11 22:57
Múlt hét kedden felhívtam őket és időpontot kértem, azt mondták rendben felírtak. Előbb ott voltam bő fél órával, de nem volt meg a foglalásom, mi több egyáltalán nem voltam benne a rendszerbe. Nevetséges és egyben dühítő is. Utaztam 30 percet a belvárosben a nagy büdös semmiért és elnézést sem kértek, hanem én voltam szánalmasnak nézve, hogy időpont nélkül jöttem.

  2019.04.15 13:54
Kozmetikai kezelésre hívtak be. Nagyon meglepődtem, hiszen azt mondták a telefonban ,hogy egy ismerősöm ajánlott be, és lepett meg ezzel a kezeléssel ("ajándék kezeléssel "). Nyilván éltem vele. Nagyon szép szalonba mentem egy igazi luxus kozmetikába. A kezelés arcfeles volt. Közben magyarázott a terapeuta. Majd a végén kiderült ,hogy eladni akar nekem nem is kis összegben . Le voltam döbbenve. Nagyon rossz élménnyel jöttem el végül.

  2019.04.12 12:13
Bemutattak nekem egy termékbemutatón egy arcápoló csomagot, és én megvettem. Mikor a helyszínen kenték föl nagyon szép és puha volt utána a bőröm, viszont amit haza hoztam, az kiszárít és irritálja a bőröm. Úgy érzem át lettem verve.