Danubius Hotels Group
panaszok-Danubius Hotels Group - Logo

Danubius Hotel...

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.23 19:34
A kertben tehetnének valamit, mert rengeteg a madár, ezáltal a piszkuk is nagyon sok. Nehéz anélkül sétálni, hogy fentről ne kapjunk valamit a fejünkre, vagy ne lépjünk bele.

  2019.05.07 13:56
Közel 40 ezer forint egy szoba. Tökéletesen kialakított luxus kategóriás lakás. Imádunk a családdal itt üdülni. Viszont az árakkal egyre inkább elszálltak és a parkolás is viszonylag drága.

  2019.04.26 15:38
Fürdés után a ruhákat szárítani kellett volna, viszont az sajnos elromlott és vizesen kellett hazavinni, szerezni kellett egy zacskót, amibe tárolhatjuk. Ez az egyik medencénél történt.

Danubius Hotels Group Márkáról

A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group 8570 szállodai szobával egyike Európa legjelentősebb szálloda vállalatainak, a Hotels magazin évente rendszeresen közzétett top 300 szállodaipari vállalkozások rangsorában a szállodai kapacitás alapján az előkelő 90-100 helyen szerepel. A szállodacsoport gyógy-, wellness- és városi szállodákat tulajdonol és üzemeltet Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában, illetve üzemeltet Nagy-Britanniában. A Danubiust 1972-ben állami vállalatként alapították, azzal a céllal, hogy a világon szinte egyedülálló gyógy- és termálvíz kincs egészség turisztikai hasznosításával színvonalas nemzetközi szintű szállodaláncot fejlesztésével átörökítse a közép-európai gyógyfürdő tradíciót. A vállalat a Grand Hotel Margitsziget és a keszthelyi Hotel Helikon szállodákkal, valamint a Hilton Budapest építési engedélyével kezdte meg tevékenységét. Az 1970-es évek második felétől a 90-es évek elejéig nagy hagyományokkal rendelkező gyógyhelyeken hét gyógyszállodát épített fel és megvalósította a reumás és mozgásszervi megbetegedések szakszerű kezelését szolgáló saját gyógyászati részleg szállodába integrált működtetési koncepcióját. A Thermal Hotel Hévíz 1976-ban, a Thermal Hotel Margitsziget 1979-ben, a Thermal Hotel Aqua 1984-ben, a Thermal Hotel Sárvár 1985-ben, a svéd–magyar vegyesvállalati formában létrehozott Thermal & Sport Hotel Bük 1986-ban, a finn–magyar Thermal Hotel Helia 1990-ben, a svájci–magyar Thermal Hotel Aquincum 1991-ben nyílt meg. A Helia és az Aquincum termálvízzel való ellátására a Duna medrébe csővezetékeket fektettek.

A Panaszok.com segítségével a Danubius Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.