Danubius Ablak
panaszok-Danubius Ablak - Logo

Danubius Ablak

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.23 17:51
Friss és sajnos saját tapasztalat, hogy a cég, illetve az ügyvezető csak addig kedves és megnyerő, amíg az ember szerződést nem köt és át nem utalja nekik a pénzt. "Ők 3 hét alatt legyártatják az ablakot" volt a marketing duma. Igen, ez lehet hogy igaz, csak utána még nagyon sokáig nem jönnek beszerelni. Ha lejárt a beszerelési határidő, ha nem, úgy tűnik, hogy őket ezek a határidők egyáltalán nem kötik. Ügyesen bele van fogalmazva a szerződésbe egy lehetséges 45 napos csúszás is, de speciel nálunk már az is lejárt, de nem nagyon zavarja ez őket. (Még.) A szerződés aláírása után minden fontosabb lesz nekik, mint az elvégzendő munka és jajj annak, aki meg meri kérdezni, hogy a beszerelés mikor fog megtörténni!! Most épp nem vagyok bent az irodában, vagy nem látom éppen a füzetemet, majd egy órán belül, vagy hétfőn (vagy mikor épp mi a mondás) visszahívom. Az ígért visszahívások nem történnek meg és a munka elvégzése is hetekkel csúszik a szerződésben foglaltakhoz képest. Nekünk van olyan tételünk, ami szerepel az augusztus 10-én aláírt szerződésben, de a mai napig nem került beszerelésre. Olvastam én is a Danubius ablakról az intő kritikákat, de egyrészt nem voltak frissek (több évesek voltak), másrészt nem volt sok, így azt hittük, hogy csak elvétve fordul elő az, hogy az ember nem kapja meg azt, amiért fizetett. Nos ez nem igaz, sajnos mi is ugyanígy jártunk 2020-ban. Igyekszem segíteni a fogyasztóknak és mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a cég sajnos manapság sem megbízható. Annyi más cég van a piacon, aki teheti és nem akar rámenni idegileg a könyörgésre, válasszon másikat! Nekünk még elég sok kicserélésre váró ablakunk van, de legközelebb a Danubius-Ablak Kft neve fel sem fog merülni az árajánlat-kéréskor.

  2020.10.12 18:21
Ket ablak cserejet rendeltuk meg 3 retegu uvegezessel es fakerettel. Erre a Danubius Ablak (danubiuszablak.hu) ceg 2 retegu uvegezesu sokkal gyengebb hoszigetelo kepessegu ablakokat szallitott le es szerelt be ami sokkal olcsobb mint amit kifizettettek velunk. Jol becsaptak es nem segitokeszek. Nem akarjak kicserelni es azt mondjak hogy mehetunk a birosagra ha akarunk. Szoval nem ajanlom senkinek ezt a ceget, velunk nagyon lenezoek.