Dandár Fürdő
panaszok-Dandár Fürdő - Logo

Dandár Fürdő

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.04 20:19
Tisztelt vezetőség, Mai napon tett szóbeli panaszomat ( két fürdő kollega egyiküket ismerem Éva néni)szeretném nyomatékosítani írásban. Az egyik vendég ( alacsony ősz hajú kopaszodó idősebb férfi) Trágár hangnemben minősített a lenti szauna melletti merülő medencéből amikor én vizzel locsoltam a deszkát és szellőztettem mikozben a szauna üres volt. Ikyenek hangoztak el mint: b*g horgyad rá a vizet a másik szaunát is te tetted tönkre b*g. Nem szeretném ha a jövőben így beszélne velem bárki régóta járok ide és szeretem a fürdőt, nem hiszem hogy bármelyik vendég dolga lenne ilyen hangnemben bárkit is kioktatni, főleg hogy nem is látta hova hordok vizet csak a levegőbe beszél. Azt meg hogy a szaunát én tettem tönkre kikérem magamnak, nem szeretnék rossz szájízzel odamenni mert valaki ujjal mutogat rám.

  2019.05.03 14:11
Nem tetszik az elrendezése az öltözőknek és az " őrök" vagy vízimentők figyelhetnének jobban az emberekre, mert mellettünk két nem akarom hangoztatni milyen ember majdnem megették egymást minden irányból. Szexuális tartalmakat igazán nem szívesen osztok meg a gyerekekkel.

Dandár Fürdő Márkáról

A Dandár utcai népfürdő vázlatos tervét K. Császár Ferenc készítette. A fürdőt 1930-ban adták át, majd 1936-ban átalakították. A II. világháború alatt a fürdő kevésbé rongálódott meg, így azt már 1945-ben megnyithatták. A fürdő eredetileg tisztasági fürdőként üzemelt. 1978-ban a teljes felújítást követően gyógyfürdőként helyezték ismét üzembe. Az udvarban pedig élményelemekkel ellátott két termál medencét alakítottak ki, amelyek 36-38 fokos hőmérsékletükkel, gőzölgő vizükkel és a párás levegőjük a téli hideg napokon is megmelengetik a fürdőzőket.A víz összetétele Nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos és szulfátos-kloridos hévíz, amelynek fluoridion-tartalma is jelentős. Gyógyjavallatok, Ízületek degeneratív betegségei, Idült és félheveny ízületi gyulladások, Porckorongsérv, Idegzsábák. A Panaszok.com segítségével a Dandár Fürdő felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit látogatása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.