CsomagPostas.hu
panaszok-CsomagPostas.hu - Logo

CsomagPostas.hu

Panaszok
53
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.19 13:05
Csaló Cég ! 1/2. Ügyf.szol: Jó napot kívánok,Mivelhogy az Ön megrendelése már fel van dolgozva, nem lehetséges a megrendelést lemondani, reklamálni vagy bármit is meg változtatni rajta. Az áru átvétel után lehetséges a szituáció megoldása.Abban az esetben, ha letelt a 45 munka nap, és az áru még nem került kézbesítésre, informáljon minket és megoldjuk együtt. Köszönjük a megértést. Üdvözlettel, Gabriela ÉN: Jó napot kedves Gabriella ! Én úgy látom, hogy Önök csak magyarázkodni tudnak nem pedig a problémát megoldani. Az Önök által küldött visszaigazolásban sehol nem szerepel az Ön által említett a (munkanap) megjegyzés. Lásd : csatolmányba("megrendelés elfogadássa" pirossal kijelölve). ÜGYFÉLSZ.: Kedves vásárló! Minden információ itt megtekinthető még rendelés előtt: https://www.csomagpostas.hu/szerzodesi-feltetelek Nem magyarázkodunk, csak értesítjük, hogy a szállítási határidő még nem telt le. A termék ezen időn belül érkezik a rendelésben megadott cymre. Üdvözlettel,Julia ÉN: Dehát, letelt ! Ugyanis akkor újra felhívnám a figyelmüket arra amit az előző levelemben írtam, Önök azt a tényt, hogy nem nap-ban hanem munkanapban számolják a szállítást csak most közölték amikor reklamáltam. A visszaigazolásban szó se esett a "munkanapról"Akkor kérem nézze meg újra :(Csat.megrend.elfog.) Kérem mellőzzük a felesleges köröket és magyarázkodást. Mivel az Önök által előzetesen ígért szállítási idő lejárta után a rendelt terméket NEM kaptam meg (csak magyarázkodást) ezért kérem Önöket, hogy az általunk utalt összeget szíveskedjenek visszautalni az előzetesen megadott számlára .Mivel nincs semmilyen biztosíték a termék későbbi megérkezésére. Egyébként az is elég beszédes, hogy 2020.aug.31.óta semmiféle tájékoztatást nem küldtek a megrendelt termékkel kapcsolatban,most meg különböző kifogásokkal jönnek ? nevetséges ! A pofátlanságnak is van határa. Tudjamit ? Mivel ennek nagyon csalás szaga van meg fogom tenni a megfelelő lépéseket, higgye el nem fogom sajnálni az időt.LEVELEZÉS VÉGE. Ezen levél elküldése óta válaszra sem méltattak. Igen ám,csak hogy világos legyen a www.csomagpostás.hu üzemező cég az Egyesült Királyságban van bejegyezve és így könnyen kimossák magukat a Magyar vagy az Eu.-s törvények alól.

  2020.10.13 07:24
A megrendelt termékek kifizetése után kapott visszaigazoló email címben tájékoztattak: "A szállítási idő körülbelül 10-45 nap. Köszönjük a türelmét. Az áru külföldről kerül szállításra (például Kínából vagy Taivanról), így a szállítási idő meghosszabbodhat a külföldi ünnepek és munkaszüneti napok miatt.". Írtam nekik, hogy elállok a vásárlástól. Válasz: "Mivelhogy az Ön megrendelése már fel van dolgozva, nem lehetséges a megrendelést lemondani, reklamálni vagy bármit is meg változtatni rajta. Az áru átvétel után lehetséges a szituáció megoldása. Abban az esetben, ha letelt a 45 munka nap, és az áru még nem került kézbesítésre, informáljon minket és megoldjuk együtt. Köszönjük a megértést.". Senki ne rendeljen tőlük.

  2020.08.07 20:33
június végén rendeltem légycsapdákat a cégtől. A weblapon semmi infó nem volt arról, hogy várni kellene termékre!!! Ugyanakkor a visszaigazoló email-ben 45 munkanapos határidővel írták a postázást. A megrendelést és a befizetésemet azonnal törölni szerettem volna és ezt jeleztem is a cég felé. A cég a kérésemet elutasította, azt írták majd 45 munkanap után ha nem kapom meg a terméket akkor visszakapom a pénzem... Most augusztus 7-e van, se termék se pénz... Nem hinném, hogy ez jogilag helyes, de sokat nem tudok tenni.

  2020.07.22 16:40
Valószínűleg csaló az egész cég, különböző ígéretek jönnek, hogy miért nem érkezett meg a termék. A megoldás: a banknál chargeback eljárásban kérni a tranzakció visszatérítését, mert nem teljesült a rendelés. Egy jó banknál pár nap alatt megvan.

  2020.07.14 22:28
A kiválasztott termékek megrendelése illetve kifizetése után a visszaigazoló emailben adtak tájékoztatást, hogy a szállítási idő 10-45 nap. Ha ezt máshova is - a termék kifizetéséné és megrendelése előtt - feltüntetik, meg sem rendelem. Majd levelemre flegma stílusban kaptam választ az ügyintézőtől. Kíváncsian várom, hogy megkapom-e azt amit màr kifizettem....