CsomagPostas.hu
panaszok-CsomagPostas.hu - Logo

CsomagPostas.hu

Panaszok
53
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.31 22:22
Megrendeltem és ki is fitzettem/utaltam 1390 Ft ot a foliáért , megköszönték és 5 nap után ma, közölték erre a cimemre nem tudják küldeni a fóliát,,, csaló banda "Megköszönték az utalásom, azóta csend, ma küldték az emaillt hogy sajnos nem tudják küldeni erre a cimre, vallami nem oké ezzel a csaló céggel, gondolom nem én vagyok az egyetlen akiket becsaptak, szerencse hogy csak 1400 ft , de ha csak 100 embertól ellopják, akkor az már nem kevés A megrendelése a Csomagpostas kifizetésre került +

  2022.05.19 11:33
Tobb mindent rendeltem 20.000 Ft értékben. május 8.-án. Képet csatolom. Mivel csak előre fizetés lehetséges átutaltam az összeget, írtam nekik, de nem válaszoltak, csomag sem érkezett meg. Telefonszám sincsen ahol el lehetne érni őket. Annak lehetőségét sem làtom hol követelhetném az összeget vissza, mert az alábbi email címről [email protected] csak egyetlen email érkezett, hogy az összeg beérkezett hozzájuk. Eddig bárhol rendeltem, legalább pár sort kaptam hogy késik a csomag, vagy hogy feladásra került. Itt még egy válaszra sem méltattak. 20.670 Ft nagyon sok pénz számomra. Amiket rendeltem ajándéknak szántam, most se ajándék se pénz. Becsapva érzem magam, átverés az oldal.

  2021.06.14 09:52
Megrendeltem egy terméket, rá egy hétre jött az e-mail, hogy már meg is kaptam a terméket, ekkor írtam nekik, hogy semmi nem jutott el hozzám. Azt írták, hogy még három hetet várnom kell, mert sok a megrendelés, azóta se érkezett meg a termék folyamatosan keresik a kifogásokat. Nekem 3 hónap után elfogyott a türelmem és vissza kértem a termék árát. Az oldal nagy valószínűséggel átverés, ezért természetesen a feljelentést is megteszem.

  2021.05.03 14:48
Aki jót akar az NE rendeljen erről a kamu oldalról!! 3 termékből egyet (a legolcsóbbat) küldték el, a másik előre kifizetett termékeim sehol!! Hiába üzengetek ezeknek, mindig ugyanaz a válaszuk!

  2021.04.28 08:15
Igaz csak 2800Ft-om bánta, de sajnos semmilyen jele nem volt az oldalon, hogy kamu lenne. Kecsegtetik az embert, hogy ingyenes szállítás és akció. Amikor 1 hét után érdeklődtem akkor azt a választ kaptam, hogy 45 nap is lehet persze érdekes “magyar akcentussal”. Se telefonszám semmi. Írtam nekik, hogy utalják vissza a pénzem, de még nem történt semmi.