Creative
panaszok-Creative - Logo

Creative

Panaszok
8
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.05 20:40
28 napja vissza küldtem a ruhát ajánlottan mindent le fényképeztem emailban elküldtem az átvételt a ruha árát az ajánlott szelvényt Mai napig a pénzemet nem utalják vissza. Ruha rossz minőségű volt Adják vissza a pénzem a postaköltséggel együtt. Oldalon azt írták vissza adhák és gyors a vissza küldés meg is játszanak más pénzével

  2020.03.15 07:16
Interneten rendeltem ruhákat amik nagyon rossz minőségűek voltak, neylon anyag, büdös, szöszös mind. “M” méretet kértem mindenböl de csak XL és XS érkezett. Rémálom volt, visszaküldtem, a pénzt azóta sem fizetik vissza, pedig aznap jeleztem. A “cég” elérhetetlen, néha 1-1  emailt válaszolnak max tömondatban. 

  2020.03.03 09:01
Rendeltem január végén a Creative-bg- től két kosztüm szettet, ami meg is érkezett pár nap múlva! Sajnos a ruhak abszolút nem hasonlítottak az oldalon kínált portékához, és a méretek sem voltak valósak, így igénybe vettem a vásárlástól való elállás jogát, felvettem velük a kapcsolatot elmondták, hogy saját költségemen vissza kell postaznom a ruhákat melyeknek ára 20000 Ft körüli összeg volt, a posta ara majdnem 7000 Ft, mivel Bulgáriába kellett feladnom! Majd türelemmel vártam, hogy megérkezzen a bankszámlámra az összeg, ami a mai napig nem történt meg! Sajnos már odáig jutottunk, hogy a leveleimre sem válaszolnak! Mélységesen felháborít, hogy ilyen emberek dolgoznak a kereskedelemben! 

  2020.02.17 22:01
A cég Facebook oldalán a negatív ügyfél vélemények azonnal eltávolításra kerülnek. Khmmm...De majd akkor ide,hátha segít valakinek. A rendeléskor óvatosak legyetek, mert ha nem jó a méret (mint például nálam, akinek S-es kabát helyett egy L-est küldtek) akkor BULGÁRIÁBA kell visszaküldeni a csomagot, ami pl. esetemben egy 9300 Ft-os postaköltséget jelent, miközben a kabát ára 7300 Ft volt. Valamint, arról sincs egy szó sem a honlapon, hogy a visszaküldött termék árát hogyan adják vissza. Ez azért érdekes. Bulgáriából (ahonnan az áru érkezik) kp-t visszapostázni "rózsaszínen" nem egyszerű, bankszámlára utalni meg igen költséges.... Visszaküldési bizonylat amúgy nincs a csomagban, csak valami cirill betűs hablaty, amiből - hacsak az ember nem bolgár - egy szót sem lehet érteni. Szóval, szuper, hogy a termékek szépen festenek a képeken a modelleken, de nekem az a tapasztalatom, hogy sem az anyag, sem a varrás nem olyan minőségű, mint amilyennek tűnik. Pl. a kézírással díszített blúz (és társai) nem pamut anyagból vannak, hanem valami nylondzsörzésből. Azonnal bele lehet izzadni... Ugyanígy a kockás tunika is. Pamutnak vagy vászonnak tűnik, de igazából az is valami nylonos anyag. Az arany gomb díszítéseket csak a lélek tartja. Ezen mondjuk könnyen lehet segíteni, ha valaki rászánja az idejét, hogy felvarrja rendesen. Mindenesetre bosszantó. A varrás pedig sok helyen feslik, vagy nem illeszkedik rendesen. A barna, hosszú, gombos kabát sem olyan szuper anyagból van, mint amilyennek látszik, sokkal inkább egy polár takaróra emlékeztet. (jelenleg varrónőnél van, aki kb. annyiért szabja át, mint amennyibe a kabát került...) Szóval igen, szépek a ruhák és van jó tapasztalat is: például a fekete és fehér garbó, áttetszó "hópehely" ujjakkal egészen vállalható. Mondjuk ezek közül az egyik felsőn nem a vállvarrásig volt a díszítés csak kb vállközépig, de hát ezen gyorsan túlléptem, mert jól mutat így is. Ügyfélszolgálat egyébként magasról tesz a reklamációkra...Letudják egy "küldd vissza ide és ide" típusú sablon válasszal. Facebook oldalon minden negatív véleményt törölnek.