Corinthia Hotel
panaszok-Corinthia Hotel - Logo

Corinthia Hotel

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

Corinthia Hotel Márkáról

Először 1986-ban nyílt meg a Grand Hotel Royal, Corinthia Hotel Budapest, ami a legnagyobb szálloda a városban. A Corinthia Hotel Budapesten, az Erzsébet Körúton található. Aprólékosan tatarozott, a szálloda gazdag történetének legkorszerűbb jellemzőivel, mint például egy eredeti 19. századi gyógyfürdővel, két bárral és a város legnagyobb szálloda konferencia termével keveredik.

A Panaszok.com segítségével a Corinthia Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.